.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 22.sty.2025 00:54:39

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: bagnet do skrzyni V8
PostNapisane: 25.sie.2004 13:11:59 
Użytkownik

Witam prosze o podanie wymiarow bagnetu do sprawdzania poziomu oleju w skrzyni automatycznej V8 3,6l 90r

Tytuł:
PostNapisane: 01.wrz.2004 21:27:38 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
:D no to mnie zabilo bo nikt nie ma takich informacji no trzeba mierzyc od innego Audi V8, troche smieszne to, ale co sie stalo :?: moze ci sie polamal lub zagiol przy wkladaniu podczas sprawdzania i potrzebujesz wymiar bo mozna przeciez dopasowac inny i np skrocic. Sorry ale nie znam nikogo kto ma audi V8 3.6 automat. ( w moim miescie jest takie jedno czarne Audi V8 3.6 ale nie znam kierowcy i nie za czesto go widac) Polecam strone www.AudiV8.com kliknij sobie na link Technik i tam sa informacje o silniku i skrzyniach biegow recznej i automatycznej. No ale tam nie ma takiej inforamcji o dlugosci bagnetu oleju w skrzyni biegow hehe :D Przydatny jest za to Kaufhilfe, gdzie opisane jest na co zwracac uwage przy kupnie Audi V8 sa nawet podane ceny czesci w Euro niestety.

Tak naprawde sam wymiar jest ci nie potrzebny. Taki bagnet poprostu sie kupuje w Serwisie Audi lub gdzies uzywany od tego samego modelu silnikowego. :peace:

Iwona to ty jezdzisz taka fura ? :galy: niezle auto, szczegolnie gdy jest czarne no i ten wspanialy odglos pracy silnika. :!!:

Ostatnio edytowano 09.wrz.2004 19:15:26 przez KORU, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 08.wrz.2004 14:10:51 
Użytkownik

Witam Panowie.Nie pisałam ponieważ wasze odp. były jakby nie natemet. Wiem że jestem jedyną kobietą na tym forum i moja prośba jest dla mnie sprawą dosyć ważną g:D Uwielbiam ludzi z poczuciem chumoru (trzymajcie tak dalej) ale w moim autku nadal nie mam czym sprawdzić poziomu oleju. g:(( :( o sobie nie będę pisała nic bo tu przecierz chodzi o autko.Jeśli chcieli byście wiedzieć coś więcej o moim audi to pytajcie a ja wam odp. napewno.Audica jest czarna 4 koła napęd turbo skóra klima no i wiele bajerów. g:> Gorąco pozdrawiam wszystkich kolegów i mam nadzieje że ktoś mi pomoże<papapa>

Tytuł:
PostNapisane: 08.wrz.2004 14:26:53 
Użytkownik

iwona napisał(a):
Jeśli chcieli byście wiedzieć coś więcej o moim audi to pytajcie a ja wam odp. napewno.<cut> turbo <cut> Gorąco pozdrawiam wszystkich kolegów i mam nadzieje że ktoś mi pomoże<papapa>

Turbo :galy: o jakim trbo mowimy ? Bo V8 byly tylko n/a poza RS6 :D
My też Cie Kolezanko goraco pozdrawiamy, niemniej w klubie mamy tylko jedno V8 (Abram), wiec jesli on Ci nie poda tych wymiarów, to raczej nikt tego nie zrobi.
Na tym i poprzednim forum mamy taki zwyczaj ze jesli ktos nowy sie tu udziela to wita sie i przedstawia na forum NEWBIE.

PS. Co do o/t to niestety to juz na tym forum tak jest :/ , ale walka z o/t w kazdym watku przynosci pewne rezultaty ;)

Tytuł: iwona
PostNapisane: 08.wrz.2004 15:03:21 
Użytkownik

Witam z tym turbo to mój błąd
(miało być kłatro)ale z boku siedzi moja córka i mi marudzi z tąd ten byk:). :oops: .A teraz o mnie: jak się domyślacie jestem mamą,żoną i mam swoje ukochane audi V8.mieszkam w Stargardzie szcz. Zwracam się z prosbą do kolegi który ma V8 .jesli mozesz to prosze pomusz.Wiem ze mozna kupic nowy bagnet ale ta cena.Jeszcze raz pozdrawiam g;)

Tytuł:
PostNapisane: 08.wrz.2004 15:34:49 
Użytkownik

http://forum.audiklub.org/profile.php?mode=viewprofile&u=95

Tu masz profil Abrama jest mail i GG.

Tytuł:
PostNapisane: 09.wrz.2004 06:27:20 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
koszt w ASO kolo 90 pln

Tytuł:
PostNapisane: 09.wrz.2004 19:26:12 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
O widze ze jest odp :D no i Moderator wkroczyl do akcji. Tak jak juz pisalem takiej informacji mozna sie dowiedziec tylko od jakiegos uzytkownika Audi V8. Dobrze ze Hans podal ci namiary na uzytkownika V8
mam nadzieje ze to ci pomoze.

www.AudiV8.com wszystko na temat Audi V8 ale nie na temat dlugosci bagnetu do skrzyni biegow ;)

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1