bratpit napisał(a):
Nie życze nikomu szkody ,kiedy sprawca wypadku jest ubezpieczony w Link 4 a wy macie rozwalony samochód z jego winy. Pozostaje wam tylko rozmowa telefoniczna hehe i czekanie na łaske aż ktoś łaskawie przyjedzie do Was z Linka. Życze powodzenia w załatwianiu sprawy. To tak jak by wziąść kredyt w Banku przez telefon:)
tylko to gdzie jest ubezpieczony pacjent który przywali we mnie niestety nie ja decyduje. i obojętne jest gdzie ja mam OC, bo naprawa i tak idzie z OC sprawcy (z jego firmy ubezpieczeniowej). Równie dobrze w Ciebie może wiechać ktoś ubezpieczony w Link4 (oczywiście nie życzę crash-testu nikomu).
W zeszłym roku wiechał we mnie facet który miał OC w Samopomocy - skasował mi niunię do szczętnie - wszyscy wtedy mówili że Samopomoc nędznie płaci... a mi oddali więcej niż zapłąciłem za auto i wrak zostawili... za ładnych parę złotych go sprzedałem. i byłem mocno do przodu. więc różnie to może być...
a że ubezpieczalnie tną wydatki jak się tylko da to inna sprawa... ale duża w tym zasługa wyłudzaczy odszkodowań.... sam znam parę osób które z tego żyją... 5 aut, co miesiąc dzwon.... i na to też nie mamy wpływu... a ubezpieczalnie bronią się jak mogą.... kosztem uczciwych ludzi niestety....
EOT