zajob napisał(a):
Cytuj:
P.S.
Lightman wyrażaj się jaśniej chociaż trochę plisss :cry:
Pozdro
ten czlowiek jest ..--LUZAK!!! I chwala mu za to,a jak nie potrafisz zrozumiec... to.. :roll: :shock: :? :shock: wiec-Nie pojmuj-co nie jestes w stanie pojac..Rozum to co jestes w stanie zrozumiec.?LUB daj spokuj w dyskusji z Latarnikiem,-bo on ma za duze IQ w stosunku do Ciebie..(Bez obrazy)
no i K!@#$ widzicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! są emoty obok i ja z nich korzystam a jak wiekszość nie potrafi rozkminić o co chodzi to niech siem nie wyraża i nie próbuje mnie za język ciągnąć..............to kulturalne forum i wole to wyrazic emotami niż pisaniem słów które potem moga zostać uznane za obrazliwe.................................a moge powiedzieć że raz juz tak zrobiłem i zostałem upomniony że tak nie mozna wiec ja nie wiem jak można i kozystam z tego co forum oferuje ( patrz mój podpis)......................jak ktos chce znac moje zdanie to mam w profilu i numer gg i maila.............zapraszam..............zajob ma racje .................krawat bez nerw...........Mardik musisz nauczyć siem rozmawiac emotami to zrozumiesz i mnie i zajoba( nie obrażaj sie i podburzaj duskusji na temat wykrzyknika w kółeczku
:arrow:
............Panie.. daj pan spokój.........................Ufo tm pozdro i dla ufowej równiez
27
Dawe............rwij kapusniak do poznania ja tam bede w niedziele z rana!!!!!!!