.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 01.lut.2025 06:11:17

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10.kwi.2003 17:23:53 
Użytkownik

ja na forum trafilem przez strone klubowa. nie szukalem forum audi na tuning.pl, mysle ze dobra strona klubowa to podstawa.
jezeli ktos poczuje chec porozmawiania o audi to nas znajdzie, rowniez przez onet.
a forum na onecie - nie podoba mi sie ten pomysl. jest dobrze

Tytuł:
PostNapisane: 10.kwi.2003 17:32:26 
Użytkownik

DeS napisał(a):
mquattro napisał(a):
DeS napisał(a):
jakoś się to wynagrodzi :oko:

W naturze ? :lol:

Skoro jesteś chętny :lol:

Ja nie bylem na zlocie (niestety) - to oko w Twojej deklaracji "jakos tak zabrzmialo" :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10.kwi.2003 17:33:48 
Użytkownik

mquattro napisał(a):
DeS napisał(a):
mquattro napisał(a):
DeS napisał(a):
jakoś się to wynagrodzi :oko:

W naturze ? :lol:

Skoro jesteś chętny :lol:

Ja nie bylem na zlocie (niestety) - to oko w Twojej deklaracji "jakos tak zabrzmialo" :lol:

Miałem na myśli jakis sabotaż przed startem :oko: albo skrzynkę dobrego piffka 8-)

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 12.kwi.2003 23:12:26 
Użytkownik

Witam wszystkich. Ja na forum trafiłem poprzez Google - i to bezpośrednio na forum AUDI. Co do zmian (jeżeli mogę jako nowicjusz wyrazić swoją opinię) to wydaje mi się że propozycja jaka już wcześniej padła, a mianowicie: dobra strona klubowa z linkiem do tego forum (ewentualnie otwierającym się w oknie z ramkami strony, ale chyba wygodniej w nowym oknie) to jest dobry pomysł, i rozwiązuje wiele problemów technicznych - a z tego co zaobserwowałem przez niecałe 2 tygodnie bytności tu to niniejsze forum działa dobrze. A każdy kto wejdzie na stronę klubu będzie miał dostęp do forum, a o to chyba chodzi.
Jeżeli będą jakieś rozsądne pomysły co do rozwoju Audi klubu to deklaruję pomoc w miarę moich możliwości.

Tytuł:
PostNapisane: 17.kwi.2003 14:52:39 
Użytkownik

Zglaszam katogeryczny sprzeciw w sprawie przenosin badz jakichkolwiek ingerencji w to forum....mamy swoje miejsce w sieci...jest tu kupa wiedzy....forum chodzi sprawnie,nie wysypuje sie a co najwazniesze ktos tym dobrze administruje.....lepiej nie dotykac bo ktos moze to sp..... albo nie bedzie mial czasu na prowadzenie lub obsluge nowego forum i kolezenstwo zostanie na lodzie...ZLE TU KOMUS?

Tytuł:
PostNapisane: 25.kwi.2003 17:37:06 
Użytkownik

bilo napisał(a):
Zglaszam katogeryczny sprzeciw w sprawie przenosin badz jakichkolwiek ingerencji w to forum....mamy swoje miejsce w sieci...jest tu kupa wiedzy....forum chodzi sprawnie,nie wysypuje sie a co najwazniesze ktos tym dobrze administruje.....lepiej nie dotykac bo ktos moze to sp..... albo nie bedzie mial czasu na prowadzenie lub obsluge nowego forum i kolezenstwo zostanie na lodzie...ZLE TU KOMUS?

też mi się tak wydawało. popieram :)2

Tytuł:
PostNapisane: 25.kwi.2003 17:47:44 
Użytkownik

Lokalizacja: Wrocław www.rezacze.prv.pl Niunia: Audi B4 1.9 tdi rezać panowie, rezać...
jest dobrze - zgadzam sie z tym ale kto powiedzial ze nie moze byc lepiej?
jesli bedziemy mieli dobrze dzialajacy szybki serwer oraz daloby sie przeniesc caly dotychczasowy dobytek "intelektualny" to nic nie stracimy a mozemy duzo zyskac - kto nie idzie do przodu ten sie cofa.

Tytuł:
PostNapisane: 17.maja.2003 10:27:04 
Użytkownik

Nowe forum jest w trakcie negocjacji więc ciiii. ;)

Ale potrzebna kasa...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 48 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1