.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 20:48:21

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: audi.klub.info.pl
PostNapisane: 14.kwi.2003 17:09:28 
Użytkownik

Od jakiegos czasu www.audi.klub.info.pl nie dziala - a ten adres jest znany wszystkim wyszukiwarkom, moze warto by bylo zeby zaczal znowu dzialac ? Raczej nie ma co liczyc na nowych klubowiczow w tej sytuacji. Generalnie to widze w tym klubie duzo zapalu, niestety bardzo slomianego a deklaracje Moriego:
Mori napisał(a):
Ludzie - mamy szansę zrobić największy portal o Audi w Polsce, jeżeli nie w Europie!

Przypominaja mi historie z nowa strona ktora wzbudzala tyle goracych dyskusji jeszcze kilka miesiecy temu i umarla w zasadzie z chwila rejestracji domeny. Wobec takich faktow czy nie lepiej zostac na tym forum i nie robic burzy w szklance wody ?
Mam nadzieje ze sie nie narazilem - generalnie warto sie zastanowic ....

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2003 19:15:20 
Użytkownik

Niestety nie którzy nie mogą w całości poświęcić swojego czasu dla klubu i wszystkiego nie da się załatwić od razu i perfekcyjnie. Powoli - wszystko się zrobi w swoim czasie.

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2003 19:40:16 
Użytkownik

Jak wszystko co doskonalem rodzi sie dlugo i w cierpieniach :)

Tytuł:
PostNapisane: 14.kwi.2003 22:21:29 
Użytkownik

tak najpierw trzeba miejsce na serwerze wykupic zeby gdziekolwiek strone umiescin a odzew jest taki jaki jest .. nie bede z wlasnej kieszeni za wszystko placil ... ( koszulki,nalepki ) ...
Mori zadeklarowal sie ze bedzie strone prowadzil .. ma o tym pojecie .. ale jak nie ma gdzie jej posadzic to co on ma prowadzic ???
sprawe audi.info.pl wyjasnie na dniach ale chyba chodzi o przenosiny calego tuning.info na inny server ..

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 16.kwi.2003 03:15:33 
Użytkownik

A ja chciał bym wyjaśnić jedną rzecz a pro po nowej stronki. Brak jej wykończenia spowodowany jest brakiem czasu (w chwili obecnej). Jak miałem go dużo to nie było odzewu ze strony klubu i jego top menegmentu itp itd. Zrobiłem ile się dało w tym czasie. Dokończę ją w najbliższym czasie (mowie tu o formularzu rejestracyjnym), ja tez musze zarabiać na życie i nie mogę się w pełni poświęcić darmowym (jak na razie) projektom.

Pozdrawiam :P

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1