.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 18:31:11

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: prosba do ludzi z Wrocka i okolic
PostNapisane: 18.kwi.2003 19:44:19 
Użytkownik

mam taki dylemat ... mam rozwalona chlodnice klimy a wyhaczylem goscia z Trzebnicy ktory naprawia klimy i zaoferoal sie ze mi poklei ta chlodnice ... czy moglby ktos powiedziec cos na temat tego goscia/firmy , czy zna ktos ta firme ? ...mam tylko do goscia numer : 71 387 04 07 i kom. 0602 523 887 , poza tym gosciu wystawia sie w Poznaniu na gieldzie

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 19:50:29 
Użytkownik

Hmmm. A nie boisz sie kleić takiej chłodnicy?? tam jest przecież bardzo wysokie ciśnienie. pewnie po jakimś czasie znów sie rozszczelni. Używki nie mozna dostać?

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 19:55:03 
Użytkownik

uzywka moze byc w podobnym stanie jak moja .... a klejenie to nie klejenie tylko spawanie aluminium ... poza tym nowa kosztuje 2500 pln podrobka 1000 pln a naprawa 150 pln wiec nawet jakby mi sie rozszczelniala raz do roku to nie jest zle ... ale lepiej zeby sie juz nie rozszczelniala .... :zakrecony:

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 19:58:23 
Użytkownik

O.K. Spytaj przy okazji gościa czy nie chce takiej z dziurką - z przetarcia - w jednym miejscu do mondeo z automatem.

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 19:59:24 
Użytkownik

Ne wiem czy to to samo ale ja spawałem w Grójcu przewod od chłodnicy klimy,w zasadzie to prawie przy chłodnicy w mercu i juz rok jest wszystko ok.a gosc takze zajmowal sie chłodnicami

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 19:59:26 
Użytkownik

Ja do trzebnicy mam 11 km, ale nic nie wiem ta ten temat. Tam nigdy nic nie robiłem. Jak chcesz to jutro sprawdzę co i jak, ale daj jakieś informacje.

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 20:06:24 
Użytkownik

MariuszD napisał(a):
Ja do trzebnicy mam 11 km, ale nic nie wiem ta ten temat. Tam nigdy nic nie robiłem. Jak chcesz to jutro sprawdzę co i jak, ale daj jakieś informacje.

wszystkie dane (jedynie telefony) jakie mam to to co powyzej podalem ... chodzilo mi glownie o to czy gosciu jest godny polecenia ... bo z tego co mowil przez telefon to nie ma rzeczy niemozliwych , przynajmniej w konfrontacji z moim szpecem od klim z bydgoszczy ktory to dosc niechetnie mowil o naprawie tego ... za to dosc entuzjastycznie odnalazl mi nowa chlodnice ktore moglby mi w ciagu 2 dni sciagnac ... a z tego co mi ludzie opowiadaja to bez problemu mozna takie rzdczy naprawiac ... tylko trzeba u dobrego majstra to robic , najlepiej takiego ktory daje na to gwarancje i w razie rozszczelnienia na gwarancji ponosi koszty ponownego napelnienia co u mnie jest kosztem 300 pln a gosciu z Trzebnicy napelnia juz za jedyne 180 pln ...

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 20:12:19 
Użytkownik

Hansik napisał(a):
MariuszD napisał(a):

wszystkie dane (jedynie telefony) jakie mam to to co powyzej podalem ... chodzilo mi glownie o to czy gosciu jest godny polecenia ... bo z tego co mowil przez telefon to nie ma rzeczy niemozliwych , przynajmniej w konfrontacji z moim szpecem od klim z bydgoszczy ktory to dosc niechetnie mowil o naprawie tego ... za to dosc entuzjastycznie odnalazl mi nowa chlodnice ktore moglby mi w ciagu 2 dni sciagnac ... a z tego co mi ludzie opowiadaja to bez problemu mozna takie rzdczy naprawiac ... tylko trzeba u dobrego majstra to robic , najlepiej takiego ktory daje na to gwarancje i w razie rozszczelnienia na gwarancji ponosi koszty ponownego napelnienia co u mnie jest kosztem 300 pln a gosciu z Trzebnicy napelnia juz za jedyne 180 pln ...

Szkoda by bylo jak bys jechal taki kawal i okazalo by sie to wielka porazka. Powiedz gosciowi ze to jest daleko i zeby nie robil cie w balona, tylko powiedzial ze nie zabardzo jest pewny. Przycisnij go. Znajdz jakies argumenty. Jestes dobry w tym :D .

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 20:18:46 
Użytkownik

nie no ... gosciu przez telefon jest pewny ... chcialem go tylko przeswiatlic :grin: ... poza tym wystawia sie w poznaniu na gieldzie i chcial zeby mu najpierw do poznania przywiezc ta chlodnice a za 2 dni do niego na montaz i napelnienie ... osobiscie to troche mnie przekonalo to ze koszty sa prawie o polowe nizsze niz w bydgoszczy a juz biorac pod uwage ze nie musze kupowac w takim wypadku nowej chlodnicy pozwala mi utopic nawet koszty dojazdu ... ale faktem jest ze kasa jest na to potrzebna a aktualnie takowej nie posiadam .... malo tego ... ci ktorzy mnie znaja , wiedza w jaki sposob otieram samochod .... otoz w przyszlym tygodniu w koncu zamontuje alarm ..... koniec z podziurawionymi kieszeniami od srubokreta :-P :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 20:42:41 
Użytkownik

Lokalizacja: ReZaCzOLeNd ReZaCzUfKa-juz BRYKA wiec bierzcie i ssajcie z niej wszystcy :)p
...Hansik ja teraz pracujem w trzebnicy......ale wiecej info muglbym ci udzielic dopiero po swietach....poprostu popitam koleguf s pracki co i jak ........................ 8)

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 21:00:54 
Użytkownik

Hansik napisał(a):
... ci ktorzy mnie znaja , wiedza w jaki sposob otieram samochod .... otoz w przyszlym tygodniu w koncu zamontuje alarm ..... koniec z podziurawionymi kieszeniami od srubokreta :-P :lol:

Ale Hans jesteś w tym napradę dobry !! :lol:

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 23:02:13 
Użytkownik

chyba mysle ze wiem o kogo chodzi .. kupilem od goscia juz 3 chlodnice ( 2 do a4 ) i jedna do s2 .. wszystkie ok .. gosciu 100% pewny .. jutro porownam numery do niego ale chyba to ten bo jezdzi do poznania i ma zajebiscie duzo chlodnic ..

Obrazek
jeśli nie jestes łosiem kliknij na łosia!

Tytuł:
PostNapisane: 18.kwi.2003 23:58:32 
Użytkownik

Ja robilem chlodnice od klimy u kolesia, ktory wystawia sie na gieldzie w Poznaniu. Za pierwszym razem spapral, ale bez dyskusji wzial do poprawki i zrobil dobrze. NIe wiem czy to ten sam koles, bo nie mam zadnych namiarow - chlodnice zawozil do niego moj znajomy, ktory tez wystawia sie tam na gieldzie.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 13 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1