...eloł...!!!!
...jestem padniety jak cholera no ale napisze....WRAZENIA NIEZAPOMNIANE!!!!!!!!!!!
...KRONACH to byl NAJLEPSZY ZLOT W MOIM ZYCIU!!!!!!(a jusz zjezdzilem troszeczke)
...przedewszyskim organizacja, klimat, no i Audiczki FAKEN CYCE, TO BYLY BESTIE!!!!!
...tak jak napisal Blejk :zadne slowa i opisy nie oddadza tego co bylo w kranachu nawet jesli zobaczycie fotki to i tak nie bedziecie czuc tego co ja przezylem
...poprostu bylem w NIEBIE ( ponad 500 pieknych Audiczek i ja!!!)
mimo tego ze nie szprecham po niemiecku, niemccy Audikowcy sa ZAJEBISCI!!! kilka razy przejezdzalem po placu szukajac wolnego miejsca widzielm kilka razy "kciuk unoszony w góre"
...morda siem wtedy cieszy obrzydliwie jak widzisz kolesia ktory patrzy na twoje autko probuje podpytac a to o zderzak, o blende, grillek czy co kolwiek....ja jebie normalnie szok!!!! Dzieki Adam za tlumaczenia no i wielkie dziexy dla Twojego kolegi (ktorego imnieia zapomnialem)
zreszta newermind....TO TRZEBA PRZEZYC!!!!!!!!!!!! wydaje mi siem ze procz 1-majowego zlotu w Modlinie to niewarto jezdzic na zadne inne impry,(i mam tutaj na mysli np. Zjebany na maxa zlot ATS w toruniu, poprostu bllllllleeeee)
...A ja bynajmniej tak zrobie: w styczniu do bydgoszczy, w maju do modlina a pozniej do niemiec, no i Hradca na przelomie czerwca i lipca i nic wiecej do szczescia nie potrzeba.
...juz 11-13.07.2003 jest II Internationales Audi Trefen Stadtlengsfeld....i moze siem tesz na tego zlocika wybiore...wiecej info na
www.audifans.de
no i to ino kropla w morzu co kcialbymn powiedziec ale jestem tak zmeczony ze jusz mi siem nawet klawisze piepszom....*&%(*R^g hehehe
Ps.1...Blejku, Adam nas nie olał poprostu spozil siem
Ps.2...Adam widziles tam kolego Bilo...???? hmmm pilismy razem ino pifko...ale ja jego tam nie widzilem....A moze to byl jednak Kajtek...????
(ale nie ten z forum)
Ps.3...Krzysztof......normalnie JA JEBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buhehehehehhehe
Ps.4...Volki .....hmmmmm , jak pech to pech.....i to tyle :zakrecony: :zakrecony: :zakrecony:
Ps.5...Des galeria bedzie ale dopiero ja ruszy ReZaCzOwY serwer no bo narazie som znim same klopoty.... :-?
Ps.6...Jeden kolego w Kronach byl na Jana... Buhehehehe
Ps.5...a tutaj do Wszystkich ktorzy mieli jechac...nie macie pojecia co straciliscie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...prosze to tylko przedsmak....mamy razem z Bilem około 700 fotek !!!!!!!!!!!!!!