szosti napisał(a):
.....wiecie co ja na ta cala awanture................????????
................ N O C O M M E N T ...........................
i tyle ..........................
Zadna awantura ? Wedlug mnie wymiana pogladow!!!Kazdy ma prawo powiedziec co mysli?!NO I JA POWIEM - ZAJEBISTA IMPREZA - na ktorej mozna bylo COS przezyc :0 A te chlopaki z Wolowa i okolic---: Bilu czlowiek opanowany z poczuciem humorku i musi wszystko na swoim miejscu miec,WIE CZEGO CHCE ! KAJTEK- czlowiek Humor z wielkim Zartem i opanowaniem ceniacy zdanie innych klasa panowie- klasa! MISIU - Ten czlowiek to ile ma masy - tyle humoru,wszystko bierze hurtowo;nawet slonce w Kronach nie pominol!!!Latarnik "jan"super czlowiek dbajacy o powiekszajaca sie rodzinke z zajebistym poczuciem humorku i inteligencja wzbogacona przez metale szlachetne w hucie w ktorej pracuje;Jednym slowem---Zeni,Szlachetna Glowa,Uczuciowiec i"Jan" w jednej osobie :grin: Adamski-Trudny orzech,zrownowazony-wie czego chce,dopina wszystko na ostatni guzik(Typ Studeta ktory nawiazuje kontakt po wglebnej analizie)spoko Facet! Blejk - dobra dusza z Piekna i Mila wspierajaca Zona!Uczulony na punkcie Swojego CUUUDOWNEGO Autka(Do Przesady)Super Fura.Troche narzeka,Alle czlowiek na ktorym mozna polegac,i porzartowac! ANETKA-Zona Blejka;Super kobieta kochajaca Audi no i Meza bezposrednia z poczuciem humoru no i SUPER KIEROWCA-Dzieki za dowiezienie do domku(Tak szybko cielas ze musialem usnac bo...sie balem w niektorych mometach)No i ja krzys p. lub zajob jak kto woli.Super sie bawilem,a ocena nalezy do was (zaznaczam-to moje su´gestie i nie chce nikogo obrazic!!!)Wedlug mnie bylo SSUUUPPPPEEERR!!! No i kto chcial i mogl to przyjechal(Ja -bez fury bo w tuningu,Blejk bo go zona zabrala,Latarnik"Jan"bo mu krasnale furki pilnowaly,no i jeszcze jeden pan bo na ochrone wygladal)wiec dla chcacego nic trudnego!!!!CHLOPAKI DAJCIE ZNAC GDZIE NASTEPNY ZLOCIK Z WAMI!!!PRUJE CO TCHU (NIE POLSKA BO MI JUZ PARE RAZY FURKE CHCIELI PORZYCZYC)PRZEPRASZAM ALE TO PRAWDA.WIEC CZEKAM GDZIE BEDZIECIE!!!BYLO SUPER!!!