Wydaje mi się że moja propozycja nie była najgorsza, kasować automatem (jak się da) posty starsze niż 3-4 tyg. Tylko problem z pustymi stronami pozostaje, nie da się ich kasować w żaden sposób?? bo tak ktoś wchodzi na str 14 a tam nic nie ma i fatalnie to wygląda (co już wcześniej Bilu sygnalizował). Chyba że założyć nowy topic kupię/sprzedam i od początku pilnować żeby się nie rozrósł jak teraz do 14 stron - myślę że ogłoszenia z 3 tyg. nie powinny zająć więcej niż 3-5 stron, i wtedy w najgorszym wypadku byłaby 1-2 strony puste (np. 4 i 5). Wszystko zależałoby od systematycznego kasowania starych postów. DeS się pewnie wypowie czy da się to zrobić automatem.
A co do propozycji nowego forum z ogłoszeniami - będzie ono dostępne jako topic na forum Audi.Klub czy będzie stało gdzieś tam? np. na
http://www.audiklub.pl/ ?? Poprostu nie wiem czy jest sens rozbijać prężnie rozwijające się forum. Ja np. trafiłem tu szukając ogłoszeń o sprzedaży auta - spodobało mi się i stąd powyższe wypociny w moim wykonaniu
Uff... ale się napisałem, ale miałem chwilę wolna w pracy
![Very Happy :D](./images/smilies/002.gif)