.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 12.lut.2025 22:08:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: AUDI GAMMA 94'r PHILIPS co powoduje, że ....
PostNapisane: 20.paź.2004 17:21:28 
Użytkownik

Witam mam kolejny problem.
Co powoduje że gdy dam głośność na max. to przez chwile rdaio gra bardzo głośno i głośniki pierdzą, skrzeczą i trzeszczą jak w jamniku a za sekundę radio samo się ścisza do takiego poziomu przy którym głośniki grają czysto.
Przyznaję ze mnie to wkurza bo gdy słucham muzy w której jest długi niski bass wtedy nawet jak dam potencjometr na max. to i tak gówno słychać bo mi się ścisza.

PoZdRo
PS. dlaczego nikt nie chce mojej S6 :?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 21.paź.2004 00:08:03 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
To jest tak specjalnie zrobione, ze radio samo ma zaprogramowane, ze jak ustawisz na pelna moc glosnosc, to one po jakims czasie samo zmniejsza glosnosc. Chroni to membrany glosnikow przed uszkodzeniem.Widocznie fabryczny wzmacniacz w tym radio jest na tyle mocny, ze fabryczne glosniki nie daja rady po podkreceniu glosnosci, dlatego wymyslili takie cudo. Jedyna rada to zmien radio lub zamontuj mocniejsze glosniki :D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1