.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 12.gru.2024 21:44:17

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: swiatła a6 c4
PostNapisane: 02.lis.2004 21:45:54 
Użytkownik

mam pytanie związane ze swiatłami w a6 które niestety musiałem wymienić - całe reflektory
własnie dzwonił lakiernik i mówił ze wtyczka ma 5 otworów a zarówka to h7 a w starym reflektorze były 4 i powinno być h4
prosiłbym o wyjaśnienie co się pomyliło mojemu lakiernikowi i jaka ostatecznie wtyczka podchodzi do światel? dzięki pozdro

royal star 1300 tour de lux
mała rzecz a cieszy

Tytuł:
PostNapisane: 03.lis.2004 00:42:37 
Użytkownik

Będziesz miał ten sam probem co Ja.
Bo tak naprawdę to były dwa rodzaje wtyczek w lampach. Nie wiem czym było to powodowane, ale ja też się naszukałem lamp z konkretnie taką wtyką jakąpotrzebowałem. Jedź do elektryka i niech przerobi. Zapłacisz 30 zł i po sprawie.
PS: ciesz się, ze nie masz 2,5 TDi AAT i nie musisz dopasować do niego INTERCOOLERA. ja kupilem kiedyś do takiego jednego egzemplarza 5 szt (oczywiście nie naraz) i dopiero ten ostani miał takie samo mocowanie.
Ale nikt nie twierdził, zeżycie będzie proste.
PoZdRo

Tytuł:
PostNapisane: 03.lis.2004 00:42:47 
Użytkownik

Będziesz miał ten sam probem co Ja.
Bo tak naprawdę to były dwa rodzaje wtyczek w lampach. Nie wiem czym było to powodowane, ale ja też się naszukałem lamp z konkretnie taką wtyką jakąpotrzebowałem. Jedź do elektryka i niech przerobi. Zapłacisz 30 zł i po sprawie.
PS: ciesz się, ze nie masz 2,5 TDi AAT i nie musisz dopasować do niego INTERCOOLERA. ja kupilem kiedyś do takiego jednego egzemplarza 5 szt (oczywiście nie naraz) i dopiero ten ostani miał takie samo mocowanie.
Ale nikt nie twierdził, zeżycie będzie proste.
PoZdRo

Tytuł:
PostNapisane: 03.lis.2004 11:16:47 
Użytkownik

ok ale rozumiem ze powinno byc h4?

royal star 1300 tour de lux
mała rzecz a cieszy

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1