Ho Ho Ho !!
Wychodzac naprzeciw waszym pragnieniom, padl pomysl zorganizowania sylwestra .... Jestem dumny, ze po raz kolejny ta wielka przyjemnosc i honor, przypadly wlasnie mnie.
Koszt imprezy ustalil sie na poziomie jedynych
400zl od pary!!!
Cena uwzglednia to co najwazniejsze i konieczne, czyli:
zabawe (ze wazne, tego chyba nikt nie zakwestionuje)
picie wysokooktanowe w ilosci 0.5l na pare (heh dla niektorych moze wyjsc za duzo
)
picie sredniooktanowe, ale za to wystrzalowe (szampan)
picie bezoktanowe, aczkolwiek przydatne ogromnie w dalszych fazach
jedzonko (wazne, bo jak sie bawic, kiedy glod meczy)
nocleg w pokojach 4 osobowych (dla niektorych wazne, choc nie wiem dlaczego
)
pyszne sniadanko w nowym rocku (bo jak zaczniesz nowy rok, tak juz bedziesz rezal do jego konca
)
Tak jak ostatnio, pragne nadmienic, ze mimo iz bedzie to zima, nie bedzie toru i zadnych prob sportowych, a jezeli juz to tylko we wlasnym zakresie 8)
Niektorzy moga zapytac jeszcze o miejsce... Poczuwam sie do obowiazku aby od razu poinformowac takowych, ze jest to strasznie niegodne rezacza i nader glupie pytanie :twisted: , poniewaz powszechnie wiadomo -
hotel POLONEZ w Pieczyskach k.Koronowa k. Bydgoszczy
interesuja mnie tylko konkretne propozycje. Liczba miejsc jest skonczona i warto zastanawiac sie 2x intensywniej, ale za to 2x krocej...
Wszystkie zgloszenia nalezy potwierdzac wplata 100zl na konto, ktore Buba poda jutro, koniecznie z dopiskiem Sylwester oraz nickiem
Obowiazuja stroje scisle sylwestrowe of kozz
Chec udzialu zglosili juz: (kolejnosc totalnie przypadkowa)
Rezes z pierwsza dama Rezaczy - Misq
Buba z Krzysią
Bilu z Aga
Ufo z (jak ona miala na imie ... hmmmm ) ... Wiolka
I Ty mozesz byc nastepny na liscie
Oczywiscie osoby towarzyszace w pelni porzadane ...
pytania?
I jeszcze jeden edit: Fotki z ostatniego sylwestra
http://www.rezacze.pl/hans/sylwester2003/
P.S. Szczegoly odnosnie menu zostana podane na dniach, ale to juz pewnie nie przeze mnie.
PEACE ... i bawic sie dobrze
teraz juz moge spokojnie umierac
Nie przenoscie tego do spotozlotow, bo tam niewiele osob bedzie moglo to przeczytac, a info jest dosc pilne no nie?