.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 25.sty.2025 00:35:04

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Jakiś jełop mi się włamał do niuni :(
PostNapisane: 29.lis.2004 20:26:57 
Użytkownik

Biedna niunia na tym ucierpiala widać że nie był to spec dwie szyby wywalone zamek nie ruszony ale przy tym rozwalił tapicerke od drzwi i oczywiscie wszystko co bylo w srodku (dosłownie wszystko) ukradl. Zaluje tylko ze nie zdązyłem zalożyć czujników ruchu do alrmu.

Co za kraj chodza gowniarze a policja ich sie boji. Jest mi smutno i chcialem o tym komus powiedziec :(

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2004 21:33:42 
Użytkownik

qrwa zyc sie odechciewa w tym kraju, co rusz to slysze ze komus okradli mieszkanie, ukradli auto (a jak debile nie dali rady ukrasc to zniszczyli)
tak sie zastanawiam po co tak harowac skoro byle matol w pare chwil zniszczy kilka miesiecy mojej pracy i nikt nawet palcem nie kiwnie bo to czyn o "niskiej szkodliwosci spolecznej"... szkoda gadac

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2004 22:13:29 
Użytkownik

Auto: A4 B6, A4 B5 Avant, Cabriolet
Wspolczuje Ber :/ wiem co czujesz no w koncu przywiazales sie do swojej Niuni, jak kazdy uzytkownik tego forum. Nie martw sie ;) Zycze ci abys skompletowal sobie wnetrze swojej B3 szybciej niz ten glupi zlodziej je zdemotowal. Wiadomo strata boli, ale czasem sie tak dzieje. Nie pierwszy jestes i nie ostatni, ktory tego doswiadczyl.
Zlodzieje sami siebie okradaja. On tez cos kiedys bedzie mial wartosciowego i wlasnie jemu to ukradna lub zniszcza. Zrobia mu to samo co on tobie tylko ze zdwojona sila on to odczuje. Nie teraz, ale na pewno z a jakis czas, ale jego to bedzie bardziej bolalo niz ciebie pamietaj o tym wlasnie teraz. Zlodziej sam sobie wlasnie krzywde zrobil. :!:
Nie ma co nad tym wiecej rozmyslac bo tego nie cofniesz. Musisz sobie jakos dac z tym rade, chodzi o rozmyslanie na ten temat.
Jak tu wiec nie narzekac na ludzi w Polsce. :(:

Ostatnio edytowano 29.lis.2004 22:32:08 przez KORU, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2004 22:30:12 
Klubowicz

To i tak dobrze, bo na tym forum się już takich rzeczy naczytałem, jak np juziooo'wi jak nie mogli wejść do auta to mu ch...j napisali gwoździem, a potem po kilku dniach zajebali i tak.
Już to pisałem duzo razy, że najlepiej się z kumplami zaczaić i tak wpi..........ć co by gość miał do końca życia uraz do aut.

Pozdrawiam

Czy wiesz, że: na Biodieslu wyprodukowanym z rzepaku zebranym z 1 hektara możesz pokonać około 20.000 kilometrów samochodem osobowym?

Tytuł:
PostNapisane: 29.lis.2004 23:04:39 
Użytkownik

Dzieki za slowa otuchy dzis sie najezdzilem ale juz szyby i tapicerka wymieniona troche mnie to kosztowalo ale czego nie robi sie dla swojej niuni

Brak mi tylko bedzie jakiej muzyczki dobrej bo wszystkie plyty Cd ukradli no i radyjko :(((

Jak mi sie uda dorwac tego kolesia bo zapewne byl jeden to mu chyba lapy pourywam albo zmasakruje gdzies w lesie pod poznaniem

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2004 00:31:33 
Użytkownik

Ber napisał(a):

Jak mi sie uda dorwac tego kolesia bo zapewne byl jeden to mu chyba lapy pourywam albo zmasakruje gdzies w lesie pod poznaniem
:D To troche daleko :D
Wspolczuje, ku..a brak szacunku do innych ludzi i do ich wlasnosci w tym kraju.

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2004 00:36:07 
Użytkownik

Auto: 80 Avant
Szczere wyrazy współczucia.

Tytuł: pilachgt
PostNapisane: 30.lis.2004 01:04:04 
Użytkownik

no właśnie powinno być daleko tak aby go tam nikt nie szukal :)

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2004 12:31:27 
Użytkownik

Ber jestem jak najbardziej za takim sposobem regulowania takich spraw z gnojami,po 2 wlamach do mojej niuni znalezlismy gosci,dostali pozadny wpir...ol i od tamtej pory mam swiety spokoj,co prawda strat nie mialem takich jak ty bo tylko zamki i jakies drobiazgi poginely,ale sam fakt sie liczy i tak dla przykladu.Wyrazy wspolczucia.

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2004 13:16:30 
Użytkownik

Ten kraj mnie przeraza. ja juz od jakiegos czasu zamków w drzwiach nie mam, a od soboty nie mam także stacyjki :( wstałem popołudniu ide do auta a tam zapłon swieci bez kluczyków w stacyjce, wsadzam kluczyk, wchodzi bez oporów ale krecic sie nie chciał, wiec muka 100 km od domu szukam jakiegos magika co by mi auto uruchomił i bez liczników na srobokrecie do domu wróciłem. a teraz szukam stacyjki co nie jest łatwe. qwa łapy powinno przynajmniej sie łamać takim gnojom.

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2004 13:21:02 
Użytkownik

Auto: AFN quattro,AVG quattro, CFHF 4x4
Współczuję z całego serca. Jak go dorwiesz to nakop mu do dupy , ale tak zeby miał problemy z siadaniem i chodzeniem. Dodatkowo połam mu obie łapy żeby miał uraz do cudzej własności. Innej opcji nie ma na tych sk....li. Przekonałem się że cywilizowane metody można stosowac wobec normalnych ludzi. Wobec bandytów - prawo pieści. Powodzenia w poszukiwaniach i reanimacji Niuni. Głowa do góry.

Tytuł:
PostNapisane: 30.lis.2004 14:13:18 
Użytkownik

Wspolczuje, :/ goscia pewnie nie dorwiesz.......a szkoda.

P.S. Ostatnio bardzo duzo, sie dzieje, a to listwe,a to radio, a to caly samochod itd - mam pytanie czy nie mozna stworzyc jednego zbiorczego tematu do takich spraw?

Tytuł: leon
PostNapisane: 30.lis.2004 21:19:26 
Użytkownik

dobrze ze niunia stała ale i tak wspolczucia bo kazde zniszczenie naszych autek boli i to mocno

Ja juz drugi dzien wku%^$ chodze. Niestety u mnie na osiedlu ostatnio czeste to przypadki dlatego tez dzis pokombinowalem i ktos sie zblizy to bedzie mial problem zdrowotny dosc powazny.

Tak bardzo chce dorwac kolesia za dewastacje i tak samo jego zdewasowac tez mu tapicerke rozwale. obecne kazdy z tych jelopow osiedlowych jest podejzany niech tylko zobacze jakies specyficzne spozenie odrazu kij w lape pozniej bede pytal dlaczego. Jak nie on to i tak dostana za dewastacje czego innego :)

Tytuł:
PostNapisane: 02.gru.2004 10:07:46 
Użytkownik

współczuje a takim sk@##@#@ to nic tylko rączki połamać

Strefa czasowa: UTC + 1