otoz wyobrazcie sobie moi mili ze zachcialo mi sie poscigac ....
i w ten sposob trafilem na XXXIX Rajd Torunski gdzie godnie reprezentowalem marke audi (w towarzystwie bodajze 2 innych audiczek) swoja Niunia vel Potiomkinem ( to chyba kieleckie slangi
) vel kanapo - tapczanem ( to juz torunskie )
Wyniku nie komentuje
bo z profesjonalnie przygotowanymi autkami moja limuzyna nie miala startu.
Dziekuje Radkowi, ktory byl moim pilotem, za mozolna prace z kierowca korego poznal 3 godziny przed rajdem
No i w zwiazku z tym decyzja zapadla ...
Jesli zostane w kraju chce zbudowac samochod rajowy na podstawie audi coupe w budzie B1 i pobawic sie w zdobycie licencji. Porobilem sobie troszke ukladow i nieco zwrocilem na siebie uwage moja furka i jak sie okazało umiejetnosciami oraz bledami zwazywszy ze niestety przez wszystkie odcinki specjalne oprócz pierwszego jechalem ........... bez hamulcow. Przyznam szczerze ze dawno sie tak nie zmeczylem a walka z tak ciezkim autem z hamulcami ktore nie biora wcale albo doslownie ledwo, ledwo byla bardzo ciezka
jak przeszukacie galerie to uda sie Wam pewnie znalezc zdjatka na ktorych zostalem uwieczniony
W miare mozliwosci poprosze o wszelkie mozliwe rady i sugestie.
Zakladam ze omijajac wygracenie, przygotowanie zawieszenia oraz oczywiscie klatki wsadze tam silnik 2,2 turbo. Narazie mam 10 zaworowy ale moze zdecyduje sie na 20 zaworkow
Licze na Wasza wiedze i pomoc
klik i juz mam wiadomosci oraz wyniki