.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 11.lut.2025 14:28:44

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [ B 4 ABK] podgrzewane lusterko
PostNapisane: 28.maja.2006 19:51:32 
Użytkownik

Witam wszystkich Audimaniaków!
Mam pobite i poklejone lusterko, oczywiście zewnętrzne, które jest podgrzewane.Chciałbym wymienic wkład ale nie wiem jak to wszystko wygląda w środku? Czy wystarczy kupić zwykły wkład (np. na allegro), a podgrzewanie się do niego jakoś mocuje czy też musze szukać wkładu podgrzewanego. No to tyle czekam niecierpliwie na jakieś wieści.
Pozdro.

Tytuł:
PostNapisane: 28.maja.2006 20:11:23 
Użytkownik

Najpierw sprawdz sobie czy masz przerwe w spirali podgrzewania. Musisz wyjac lusterko tzn podwazyc je jakims szerokim sztywnym przedmiotem np. plastikiem i sprawdzic omomierzem albo zarowka i bateria czy spirala zamyka obwod(zakladam ze wiesz o co chodzi). Jesli bedzie OK to mozesz kupic sam wklad np na allegro wkleic na ciekiej warstwie silikonu i bedzie dobrze chociaz musisz sie wtedy liczyc z tym ze grzanie juz nie bedzie takie szybkie jak do tej pory ale jesli trzymasz Niunie w garazu to raczej nie jest takie wazne. I nie kupuj tych lusterek niby asferycznych bo moim zdaniem to lipa a druga lipa taka ze jak kupisz wklad a lusterka miales przyciemniane to juz takiego ciemniejszego nie kupisz raczej.
Sam mam wklad przyklejony na silikonie po ostatnim bliskim spotkaniu z naczepa tira :): i wszystko jest ladnie...

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1