GrzesB napisał(a):
Nie wiem czym się podniecacie - ani to koła nie ma ładnego, ani nie avant, ani nawet quattro (nic o tym nie było)... Do tego ta blenda z S6 jakaś taka przyciemniania (???) jest chyba... Ogólnie taki zwykły dupowóz C4 jakich teraz dużo na ulicach... Drażni mnie, jak ktoś pokazuje jakieś sztrucla na forum (to akurat nie do autora wątku) a wszyscy same ochy i achy... Są w klubie ładniejsze niunie... Aha - jak dla mnie grill jest strasznie obleśny - zastanów się nad fabrycznym... ukrywanie marki w tym wypadku nie ma sensu bo i tak nikt nie pomyli C4 z Polonezem
A tak na marginesie - auto ma jeździć (najlepiej bezawaryjnie) a nie wyglądać jak mega hiper pojazd po 50 tuningach... Może się jakiś wrażliwy zrobiłem, ale tak to widzę.
P.S.
To co napisałem powyżej nie tyczy się Baskeciora - to jest TDI więc ma prawo chwalić za silnik
Wiem, ze to stary temat ,ale ten tekst powala. Jak juz sie ostudziles to przeczytaj to jeszcze raz i zastanow sie, czy dalej uwazasz tak samo. Bzdura kompletna w kazdym zdaniu.
Nastepnym razem zanim wcisniesz wyslij wcisnij podglad i przeczytaj co wymodziles albo nie pisz na bani , zamiast psuc klimat forum.
A co do auta. Tak Ci namieszali w glowie, ze kupiles felgi najbrzydsze z mozliwych. Auto wygladalo przyjemnie, lekko dotkniete tuningiem w zimowej wersji. Teraz wyglada jak niedokonczone.