Siema chlopaki.. Wielkie pozdro dla Adama i Lonego ,operatora zawsze pozytywnych imprez TomKa , a no i Czaka

Niewiem jak to jest ale zawsze kierowcy Audi są zajebistymi chlopakami!
Nie no spotkanie zaliczam do bardzo udanych , widze że ruszylo sie coś na Wroclawskiej Scenie Wladcy Pierscieni, wiec spodziewam się duzej frekwencji w nastepną niedziele...

Biore grilla , pakuje krzeselka do bagaznika, i jedziemy

jakieś mięsko... hmm.. nie mogę sie doczekać...
No Tomasso Filmik jak zawsze udany, uwielbiam patrzeć jak jeżdzimy Szybko Bojową Eskadrą po mieście
Filmik od mojego towarzysza Michaela oczywiście wrzucę, tylko jak o skleje w calość , do tego odpowiednia muzyczka i bedzie GITES
Dzieki Lonyy i adamo za koment odnośnie Mojej B4, jest mi niezmiernie milo... ale musze też dodać że Ja z KOlei Nie widzialem w tak bajecznym stanie nigdy zadnej A6!!! Czystość jakbyś codziennie tam po trzy razy sprzątal... Pięknie sie prezentuje... No a ty Adamo nie sprzedawaj , tylko montuj silnik 2.2 T
UWAGA UWAGA... mam ważny komunikat, na nastepną niedziele potrzebne silne środki perswazyjne!!!! bierzcie Pejcze, Liny, Jakieś kolczatki... trzeba wybić myśl Adama o kupnie... BMW 3 ...
Yooo, Adamo powiedz jeszcze jak moglbym uzyczyć serwera żeby wrzucić filmik , jak go sklece
Aighttt!!!