Zmienilem w sumie to dlatego ze przypadkiem znalazlem te niebieskie na allegro i akurat mialem trase przez Swiecie gdzie koles je sprzedawal.
Po obejrzeniu i przejechaniu sie nim od razu bylem pewien ze je kupuje.
Stan idealny, rok 95 silnik 2.6v6 , klimka dzialajaca ,przebieg 150 tysiecy do konca udokumentowany.Nie bita, miala tylko kiedys malowany przedni blotnik i drzwi ale to bylo cos drobnego i robionego na zachodzie.
Koles kupil je dla siebie okolo roku temu od znajomego ktory byl pierwszym wlascicielem w austri.
Przelozylem cala tapicerke skorzana z zlotego do niebieskiego i felgi 17.
Podczas przekladania mozna bylo wszystko sobie obejrzec od srodka.
Stan jest naprawde rewelacyjny, nie widzialem jeszcze tak na prawde Cpupe w takm dobrym stanie.
W tym niebieskim srodek prezentuje sie rewelacyjnie.
Dopracowalem wszystkie szczegoły i niedlugo postaram sie opublikowac troszke zdjec.
Przekladanie tego wszystkiego zajelo ponad tydzien
Co do zlotej to jeszcze ja mam
Wyjolem z niej te sportowe zawieszenie i wstawilem nowe amorki i standardowe sprezynki.
Te progi z laminatu mialem lekko uszkodzone bo wiadomo jak to jest z obnizonym autkiem w tym wypadku.
Dalem do znajoemego zeby je troszke podciol zeby pasowaly wizualnie do standardowych zderzakow i czekam az mi pomaluje.
W przyszlym tygodniu bede je wystawial na allego.
Szkoda mi tylko szybek tych piecowo przyciemnianych bo zostaly z tym zlotym. Ale potem po przelozeniu do niebieskiego i puzniejszej sprzedazy byl by problem bo wiadomo auto 95 a szyby wszystkie 89 to juz pachnie dachowaniem ostrym itd, i nikt by za bardzo pewnie nie uwierzyl ze sobie przelozylem ze starego mojego autka wiec odpuscilem sobie.
Ttlko kompletnie nie wiem jaka cene wystawic za te zlote coupe bo wiadomo ze 89 to nie za mlode autko raczej.
Ale z drugiej strony mechanicznie wszystko jest ok, rok temu wymienione tlumiki koncowy i przedostatni na nowe seryjne co kosztowalo okolo 1400 zł, w silniku jakies pol roku temu wstawione nowe wszystkie szklanki , przewody WN NGK, i swiece, nowe amorki i przy okazji wymienione wszystkie gumki w zawieszeniach. nowe weze do chlodnicy i chlodnica tez bo stara cos za maly przeplyw chyba miala.