.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 10:46:17

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 01.lut.2006 17:41:42 
Użytkownik

PUDLO
Ten samochod to wielka porazka bite w przod, i 2 razy w boki tj prawa i lewa strona.Blachy sa niespasowane (drzwi-blotnik) mala szyba po prawej stronie (ta za drzwiami tylnymi pasazera) ledwo trzymajaca sie i podczas jazdy kolega z klasy siedzacy z tylu mowil ze mu wialo przez nia, szyby-kazda inna, tapicerka...bez komentarza, wszystko piszczalo, rozmieszczenie butli nie praktyczne-ograniczone pole manewrow, ledwo zmiescilibyscie torbe z ciuchami, na zegar nawet nie patrzylem po tym co zobaczylem wizualnie... Silnik chodzil w miare rowno> mankament to podczas jazdy cos wyjacego z tylu (to nie byly lozyska bo sprawdzalem czy sa jakies luzy-nie bylo ich). Wiecej nie bede sie rozpisywac na ten temat bo to byla tragedia... W dodatku cena> mowie 6300 to zejdziemy do 5500- nie chcial na ten temat rozmawiac(tego Lukaszu ci zapomnialem powiedziec ale jak przeczytasz to sie dowiesz ;-) )Najwazniejsze: rejestracje CNA a nalepka na szybie od blach CT :| . Autem jezdzi mlody chlopak (okolo 22 lata) i zaledwie od tygodnia...Jak sam przyznal 1,8 w dodatku zagazowane w quattro sie nie sprawdza... Pozdrawiam i do uslug ;)

:kosci:

Tytuł:
PostNapisane: 01.lut.2006 17:59:19 
Użytkownik

nazbieraj troche kaski i ci opchne moje C4 2.8 v6 tym to sie kula oczywiscie na gaziku a ten 1.8 to lipa ale lepsze od TICOOOOO

Tytuł:
PostNapisane: 30.cze.2006 10:29:34 
Użytkownik

Witam
korzystając z istniejącego tematu chciałbym zapytać na co należy zwrócić szczególną uwagę przy kupnie audi A4 z roku 95-98 otóż wybieram sie na dniach do niemiec po takie autko chciałbym aby miało silniczek 1,9 TDi o mocy 110km(81 kw) dowiedziałem sie już że seria silnika musi zaczynać sie od AFN... pozatym niewiele wiem na co powinienem patrzeć żeby niekupić kompletenego złomu może macie jakieś sugestie:>
pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 30.cze.2006 10:39:32 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
wez se lepiej szpeca ze soba bo to w 5 minut nie wejdzie w krew to czego ludzie latami sie ucza ... a poza tym jak sobie chcesz poczytac i sie przestraszyc jak wiele jest rzeczy na ktorych trzeba sie znac zeby nie zaliczyc wtopy przy zakupie to jest funkcja szukaj i tam wszystko znajdziesz

Tytuł:
PostNapisane: 30.cze.2006 10:50:07 
Użytkownik

szpeca mam ale szpec bedzie brał kilka autek wiec niebedzie kazdego ogladał zbyt długo(bo to giełada) prosilem o odp o rzeczy na które trzeba zwrócić szczególną uwagę a Ty z całym szacunkiem (zwarzając na liczbe twoich postąw) zbytnio sie nie wysiliłeś swą odpowiedzią... oczywiście rozumiem że może wszystkiego nie pojmę ale jakieś wskazówki chętnie przyjmę

Tytuł:
PostNapisane: 30.cze.2006 10:59:38 
Moderator

Auto: C4,B6 quattro, A2
nie patrz na liczbe postow ... ale jakbys troche sie wysilil jak juz Ci troche zalezy to uzyl bys funkcji szukaj .. takie pytania jak Twoje sa dosc czesto zadawane i nie trzeba sie juz pytac o to tylko wystarczy poszukac

Tytuł:
PostNapisane: 01.lip.2006 11:32:57 
Użytkownik

no troche sobie poczytałem:> i mniej wiecej zaczynam chyba kumać mam jeszcze tylko jedną wątpliwość co do VAGa mianowicie czy warto kupować go żeby sprawdzić auto przed zakupem?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1