j@cek napisał(a):
....Wszyscy sa tu zachwyceni quattro i ja ten zachwyt podzielam tylko uczulam ,ze to kosztuje i to nie mała . wiec przed podjeciem decyzji musisz ostro przemyslec wszystkie ,,za,, i ,,przeciw,,!!....
oj kosztuje, ale jazda okularem jest jeszcze drozsza, quattro warte jest tego.
j@cek napisał(a):
.....ale jesli lubisz scigac sie z pod swiateł to bierz oskę!jest minimalnie szybsza!!no i mniej pali!!Osobiscie jak cie stac biez quattro!!!
oska szybsza z pod swiatel

:roll: , chyba nie, wystarczy ze strzele ze sprzegla i zostaje oska w tyle, zanim skonczy mielić to ja bede przy drugich swiatłach 8)

Oczywiscie quattro pali wiecej ale coz...
j@cek napisał(a):
....ps.uwazam ze z oski tez mozna wyciagnac fajna frajde z jazdy!!!!!!!!i niezgadzam sie z opinjami ze oska to tylko wyglad!!
ALE JESLI CĘ STAC BIEZ QUATTRO!!2.8!!
Każdy kocha to co ma, wiadomo ze jezdzi sie tym na co Cie stać.
A co do quattro to zmienisz zdanie jak przejedziesz sie na mokrej nawieżchni , nie mowiac juz o zimie(choc sam jeszcze nie mialem okazji, to moja pierwsza zima quattro)
Ja poprostu troszcze sie o przyszłego uzytkownika audi !!!i wszyscy bysmy chcieli uniknąc słow........mowiliscie ,ze audi to taki super samochodzi a tu wszystko takie drogieeeeeeeeee!!myslałem ze bedzie taniej!!!Miki-v8 zrozum ze ja nie kwestionuje napedu quattro,tylko poprostu sobie mysle ze jesli kogos nie stac lub nie ma wiele kasy to niech sie nie pcha w quattro !!Ale jesli ma kase niech kupuje quattro!!!co do startowania z pod swiateł ..........kedys była ta sprawa poruszana na starym forum !!podajrze z vectra Marka!!poczytaj!!