witam,
co do przeslania... samo przeslanie jest piekne.
nie mam auta za duzo pieniadzy, nie mam z wielkim silnikiem , mam audi.
i najbardziej z tego jestem dumny, nie jakos przesadnie, ale dlatego ze cos mnie z nim laczy.
ale najwazniejsze i najpieksze to wy wszyscy, ze pasja, milosc i chec pomocy tworzy akp. ja sie zaliczam do akp [ moga byc sprzeciwy bo malo znam klubowiczow ], mimo ze nie bylem jeszcze na zadnym zlocie.
dlaczego?
dlatego ze dokladnie wiem co wami kieruje, co cenicie, jaka pasja moze byc milosc do danego samochodu.
audi uwielbialem od najmlodszych lat, czytalem forum chyba dluzszy czas i dopiero sie zarejestrowalem, mam malo postow napisanych ale z pewnoscia ogromna ilosc przeczytnych, a jak mialem pisac cos oczywistego to nie pisalem.
mialem mala nadzieje jak sciagalem filmik to bedzie takie wlasnie przeslanie i sie bardzo mile zdziwilem
wielkie uklony dla baskecika
kolego wiesz o co w tym wszystkim chodzi, jak wielu tutaj, ale dziekuje ci za zlozony wklad i czas.
a do tego wszystkiego bardzo pasuje projekt AA, ktorego jestem zwolennikiem.
bardzo bede chcial dotrzec do torunia, ale potwierdze gdy bede pewien, jestem ciekawy jak sie odnaje wsrod ludzi ktorych znam wirtualnie, ktozy mnie nei znaja, a bede mial wiele do pogadania z niektorymi.
sorry za dlugiego posta jezeli kogos znudzil, ale bylo to mniej wiecej to co chcialbym na ten temat napisac.
oj zakrecila mi sie lezka....
pozdrawiam i powodzenia