egzekutor30 napisał(a):
Ja kupiłem od kolesia podłokietnik od V8 jest taki sam jak w c4 szkoda tylko ze nie otwierany
ale teraz smiga sie duzo wygodniej . Jesli chodzi o zamontowanie to jest troche zachodu trzeba sciągnac tapicere z fotela miec zbedną nasadke 19 i spawarke automata i wtedy mozna cos zdziałać mianowicie :
Trzeba w srodek nasadki 19 wspawac nakretke 13 i całosc przyspawać uprzednio dobze rozmierzyć w którym miejscu do bocznej powierzchni fotela aha i trzeba jeszcze ułozyć nasadke w dobrej pozycji bo inaczej regulacja konta połozenia podłokietnika bedzie do bani jesli całosc zostanie wspawana zakładamy tapicere robimy otworek w miejscu nasadki przekładamy przez niego tuleje podłokietnika wprowadzajac ja w nasadke i skrecamy długa sruba która przechodzi przez szerokosc podłokietnika.
Panowie w razie kłopotów dzwoncie słuze pomocą
609 059 350.
trochę wracam do starego wątku, ale mam pytanie: Czy ktoś z Was miał problem z tym, że podłokoetnik jest krzywo? tzn. ośka podłokietnikajest opuszczona w dół /jakby ktoś na nim staną i lekko wygiął/.
Chciałbym sobie to wyprostować bo mnie to strasznie wkurza. Dodatkowo chciałbym zmienić na nim obicie bo jest trochę wytarty.
Jak można go zdemontować?
poazdrawiam
harryON