eye007 napisał(a):
mam maly problem z nieznajomoscia komputera. Na wyswietlaczu po jezdzie trwajacej ok 2 godz wyswietla sie migajacy napis 2:00h i wylacza sie radio. Nastepna sprawa kiedy wskazowka predkosciomierza dochodzi do 200 km/h na wyswietlaczu pojawia sie jakis znaczek km/h 2 i pika. Nie mam pojecia jak to wylaczac probowalem przyciskami na szybce zegarow ale nic sie nie zmienilo.
Ponadto wyswietla mi sie dystans jaki moge pokonac na posiadanej ilosci paliwa a nie ma juz sredniego i chwilowego spalania - czy mozliwe ze samochod w wersji ze skora xenonami itp nie posiada komputera informujacego o srednim spalaniu?
Bardzo prosze o info na temat przedstawionych rzeczy.
chodzi o to ze po 2 godzinach jazdy bez przerwy trzeba zrobic przerwe -jak bedziesz jechal dalej to to zniknie (zniknie tez jak wylaczysz silnik-czas bedzie lecial od poczatku) a czemu wylacza radio to niewiem.... km/h 2 to ostrzega ze przekraczas taka predkosc(200km/h)-zebys sie nie zapomnial-u mnie ktos ustawl to na 140 i tak zostalo-oczywiscie mozna to zmienic.... nie pokazuje Ci chwilowego i sredniego spalania bo te funkcje sie przelacza-prawa dzwignia od wycieraczek na skraju na samym koncu jest przycisk-tam przelaczasz min. srednie spalanie, chwilowe spalanie, ilosc godzin, pozostaly dystans km. na zbiorniku..... chyba cos niecos Ci rozjasnilem