.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 27.lut.2025 01:40:00

Strefa czasowa: UTC + 1

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: C 4 AEL Co może być przyczyną...
PostNapisane: 29.sie.2006 19:15:13 
Użytkownik

... gaśnięcia reflektora po upływie bliżej nieokreślonego czasu od momentu wlączenia świateł mijania?Raz gaśnie od razu, innym razem po kilkunastu,kilkudziesięciu sekundach a czasami w ogóle nie gaśnie(ale to sporadyczne przypadki).Jeżeli to ważne,to mam lampy ksenonowe.Być może ma to związek ze zwarciem jakie sobie sam uczyniłem na płytce drukowanej znajdującej się w zegarach:( .Zwarcie jednak znalazłem i wyczyściłem ścieżki -tak że nie są poprzerywane i nie stykaja się ze sobą.Znajomy troche kumający elektronikę
mówi że to poszło gdzieś dalej(jakiś scalak lub coś tam innego).To tłumaczy fakt że po włączeniu świateł zabiera mi część prądu z deski (zegary,lcd od klimy i radio przygasają ).Ale z tym reflektorem to nie potrafię powiedzieć czy w tym samym czasie zaczęło się psuć.Panowie mam gorącą prośbę :czy ktoś może podać namiary na jakiegoś fachowca który się zna na takich rzeczach?Jestem z Częstochowy ale mogę podjechać gdzieś na dolny lub górny śląsk.Pozdrawiam wszystkich.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1