.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.kwi.2025 07:20:52

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 08.sty.2005 21:53:26 
Klubowicz

Dred napisał(a):
tego możesz się dowiedzieć samemu sprawdzając wtedy będziesz miał pewnośc a jak już znajdziesz to zrób zdjęcie szosy jak nic nie jedzie i przyklej przed obiektywem radaru :)

albo zrób zdjęcie ciągnika rolniczego z odkrytą kabiną, a potem śmignij tam z prędkością 180km/h ;)

A jak ktoś chce potestować te fotoradary, to ubrać się w kominiarkę potrzeba i tymczasowo zasłonić czymś tablicę rejestracyjną. I modlić się, żeby przypadkiem chlopaki tam nie stały, bo przez dwa lata nie puszczą.

Tytuł:
PostNapisane: 08.sty.2005 22:15:39 
Użytkownik

ja opowiem jak jest u mnie w mieście a mianowicie jest jeden aparat ale chyba około 7 skrzynek i aparrat jest przekładany za skrzynki do skrzynki, i nie wiem czy wiecie ale zasłonięcie samej tablicy nic nie daje bo aparat robi tak wyraźne zdjęcia że da sie przeczytać numery z naklejki na szybie, od znajomego z policji dowiedziałem sie że są tylko 2 sposoby gdy zdjęcie jest niewyraaźne pierwszy z nich to gdy wszyskto jest na maxa brudne i nic nie widać a 2 to diody zamontowane ultrafioletowe po 2 stronach rejstracji i na spryskiwaczach i zdjęcie wtedy nie wyjdzie,

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1