uki napisał(a):
Sebolec a na jakich sprężynach jeździsz i jakie są Twoje odczucia??
Bo znalazłem sprężyny weitec do awanta -40 i się zastanawiam nad nimi. Kiedyś słyszałem, że weitec jest zbyt miekki, a po szperaniu na forum widzę, że dużo ludzi je zachwala.
-40mm H&R fioletowe od avanta
Przód fajnie siadł, tył tak sobie. Jest niżej i twardziej, ale bez dramatu. Jeżdżę dużo po rozkopanym Wrocławiu i daję radę nie rozwalić niczego. Żaden "śpiący policjant", wyboje ani koleiny jak dotąd mi nie zaszkodziły. Moje odczucia są niepełne, bo mam seryjne amortyzatory i jest to kiepskie rozwiązanie. One po prostu nie zdają egzaminu. Dobijają mocno na dziurach i czuć, że to zawieszenie nie pracuje do końca tak jak powinno
elmlody napisał(a):
wreszcie chyba zdecyduje sie na ten zestaw supersporta.... 60/40.. ponadto z tego co wyczytalem na niemieckich forach to Supersport jest w opini od razu po Koni i Kw n w jakims tam rankingu n tyle ze VW FORUM n
Ja walczę sam ze sobą już od paru miesięcy, bo na ebayu można wyrwać nowy zestaw do b4 za mniej niż 200Euro. Jestem sceptykiem i nie daję wiary, żeby za tak małą kasę ktoś dał mi porządny produkt.
Dlatego wolę dokupić sachsy do moich sprężyn.