.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 29.lis.2024 04:48:06

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: firma autoprestige z Poznania,pomocy!!!
PostNapisane: 05.wrz.2006 21:12:47 
Użytkownik

witam!jestem świeżym członkiem tego forum i od razu mam wielką prośbe szczególnie od ludzi z Poznania i okolic!czy ktoś słyszał coś na temat firmy autoprestige z Poznania,która sprowadza auta z Niemiec i specjalizuje się właśnie w audi!całe życie marzyłem o audi i w końcu mam szanse je zrealizować,tylko nie chce wtopić i kupić jakiegoś szrota!na stronie firmy pisze,że podobno sporo ludzi z Poznania i okolic kupiło tam audi i może któryś z Was miał z gościem do czynienia?wielkie dzięki za każde cenne info,czemu tak ciężko kupić teraz dobre auto,a sam niestety nie dam rady;(

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2006 22:18:52 
Użytkownik

Po pierwsze to sie przywitaj jak nalezy koleś .
A wracając do tematu to niewierze w zadne firmy co sprowadzaja auta to jest jedno wielkie oszustwo napewna pokazą ci zdjecie a potem zarzadaja zaliczki a na koncu dostaniesz wala .Daj spokoj w firmy ktore sprowadzaja auta ,jak mozna kupowac auto gdzy sie go niewidzi jak chcesz zostac wystrugany to prosze cie bardzo.Nieumisz sobie sam poszukac auta malo tych chebli stoi w naszym kraju .Sam sie zastanow jak to ma wyglądac z ich strony chyba zo to oni cie beda wozic po niemcach a ty bedziesz sobie wybieral a oni zalatwia ci papiery i reszte ,ale w to niewierze . Zapomnij o takim kupowaniu auta .

Audi V8 3.6 { Full wypas ]
Audi 90 Quattro 2.3
VW Passat B5FL HIGHLINE 2.5 V6 TDI AKN 4MOTION.

"Dopóki nie użyłem Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"

Tytuł:
PostNapisane: 05.wrz.2006 23:55:54 
Klubowicz

Auto: b8q caeb '09
Jestem z Poznania, rok szukalem samochodu, nawet mi sie o uszy nie obilo - a wierz mi ze miasto znam wzdłuż i wszerz.

Uważasz że warto w ogole dyskutowac o firmie, która nie ma adresu ani nazwiska wlasciciela?
http://www.autoprestige.pl/kontakt.html

Tytuł:
PostNapisane: 06.wrz.2006 08:49:23 
Klubowicz

Scob ma 110% racji. Były już podobne wątki na tym forum. Większość ludzi została zrobiona w bambuko z zaliczkami. Wiele takich "firm" przepada po wpłaceniu zaliczki przez klienta ,a jak pofatygujesz się z nimi do niemca z kasą w portfelu to możesz skończyć w samych skarpetach na autobanie w środku UE ;-) Jak są tacy świetni to niech sprowadzą auto na plac do Polski ,a ty sobie tu obejrzysz i ew. weźmiesz. Jak nie ty to kto inny . Nie powinni mieć straty , bo niemieckie auto zawsze sprzedadzą!!

Tytuł:
PostNapisane: 06.wrz.2006 09:18:17 
Użytkownik

Wiem jak wygląda sprawa,ale auta z Polski nie kupie już nigdy w życiu,raz się naciąłem,kolesie tak przekombinowali,wystarczyło wymienić kółko przy rozrządzie za 30zł,a oni nawiercali stare i zjeb... mi cały wał!a co sie tyczy Niemiec to sam napewno nie pojade,ale ta sugestia żeby sprowadzić auto na plac bez żadnych zobowiązań jest ok,żadnych zaliczek,jadę,oglądam w Polsce i się decyduje!dzięki

Strefa czasowa: UTC + 1