Bilo napisał(a):
:P No i braklo argumentow a prawda w oczy kole
Nikt cie nie obraza i ja tez nie chwam urazy. Forum sluzy do wyrazania opnii niestety nie zawsze zbieznych z twoimi pogladami. Sam robisz syf udawadniajc na sile swoje wlasne tezy i strzelajac zartami w merytorycznej dyskusji w ktorej poslugujesz sie mitami n temat 2.5 TDI. Kolejny problem to syndrom ostatniego zdania wiec na GG nie mam czasu
Basket nie zoladkuj sie zachowaj spokoj grabarza i pomysl nad nastepnym postem tylko pamietaj ze posiadasz Audi a to zobowiazuje
. Kultura ostaniego twojego postu jest conajmniej dyskusyja ale sam to napisales. A co do kompleksow.... no coz z jakiegos powodu ciagle cos udowadniasz na temat 1.9
, a ja ci powtarzama ze zaden z tych silnikow nie jest lepszy czy bardziej awaryjny. Jest to najzwyklejsza oferta dla dwoch roznych odbiorcow, oczekujacych czegos innego. Pamietaj ja Cie nie atakuje tylko nie podzielam Twoich pogladow do czego mam prawo. Kolejny raz prosze abys wazyl slowa w kolejnym poscie bo nie tylko ja wyrobie sobie o Tobie odpowiednie zdanie.
Spokojny jestem niebywale, i nie zamierzam sie obrażać
Nie zamierzam się z Tobą licytować , bo widzę, że musisz mieć włąśnie to ostatnie słowo i niech tak będzie, nie mam zamiaru się wykłócać jak dzieciak.
Twoja niechęć do pogawędki na gg pozostawiam bez komentarza, widzę że lubisz awanturki na forum, ale do tego akurat nie dopuszczę.
Co do porównań 1,9 vs. 2,5 - sugeruję lekturę mastersowych forów tudzież paru zagramanicznych stron poświęconych tej tematyce. W tym względzie nie podzielam absolutnie twoich jak to nazwałeś poglądów i tak już zostanie.
Wszystkiego dobrego.