Witam wszystkich serdecznie.
Mam 18 lat, jestem z Olsztyna, wkrótce zapisuję się na prawko, aczkolwiek nie znaczy to że nie potrafię jeździć bo po polnych drogach i mało uczęszczanych asfaltówkach jeżdżę od około 13 roku życia (dawno było i nie pamiętam dokładnie od kiedy

zresztą pewnie większość z Was ma podobne początki). Za jakiś czas będę poruszał się Audi 80 B3 z 87r. (obecnie w t(ł)oku proces przerejestrowania z mojego ojca, na mnie... Audi towarzyszy naszej rodzinie już od 1991 roku, oczywiście wówczas były w naszym posiadaniu starsze modele). Nie jest to do końca przeciętny model ponieważ posiada tylny spojler (nieco inny niż te 'sztuczne' które ostatnio pojawiają się w wielu samochodach), ponadto zderzaki są w całości polakierowane (nie ma czarnych 'pasków' jak na zwykłuch modelach z tej serii), zamontowana jest sportowa kierownica, autko wyposażone jest w fabryczny szyberdach, ponadto lusterka też są w kolorze nadwozia. Dlaczego to piszę? Ponieważ póki co nie mogę zaprezentować fotek, ale postaram się je za jakiś czas wykonać, póki co pozostaje Wam opis
Na samochodach nie znam się zbyt dogłębnie (tu przepraszam za ew. lamerskie określenia z opisu Audicy), jestem początkujący i mam nadzieje zdobyć dzięki temu forum wiedzę na temat samochodu którym będę się poruszał, oraz w przyszłości liczę na pomoc w ewentualnych problemach z oooo.
Mam nadzieje że nikomu nie będę działał na nerwy i będzie się nam miło dyskutowało.
Jeśli kogoś interesowałoby więcej informacji na mój temat, zapraszam na moją www:
http://silentman.tk