.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.kwi.2025 17:52:10

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2006 12:10:42 
Użytkownik

żadnych kapturków na zarówki też nie polecam, po 2 miesiacach będziesz musiał wymieniać na nowe bo bardzo szybko blakną pod wpływem temperatury, znam to z autopsji :)

Tytuł:
PostNapisane: 25.wrz.2006 20:23:42 
Użytkownik

Spokojna głowa :) Ta dioda da rozproszony :):

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2006 15:50:05 
Użytkownik

Co do tych diod moge cos napisac bo zanma to z autopsji na innym autku z tym ze tam wystarczylo podmienic bez pozbywania sie koloru z folii. Jezeli zalozysz diody tylko w oryginalne miejsca tak jak juz pisano wyzej nie zda to egzaminu u mnie gora predkosciomierza i czesc cyferek na obrotomiezru swiecilo ciemniej to samo tyczylo sie wskaznikow paliwa. TAk wiec oprocz oryginalnych 4 powedrowalo kolejne 4 ale z tym jest juz troche rzeźby. Wiec moge zalozyc sie o browarka ze jak zalozysz tylko w standardowe miejsca diody to nie bedziesz zadowolony z efektu.

Tytuł:
PostNapisane: 26.wrz.2006 16:04:46 
Użytkownik

Czołem załoga :)
Dziś zamontowałem alu obrąckzi na zegarki. Tak jak mówiliście wystaczyło wysunąc te różowe dynksy i potem demontaż to 3 sekundy :) Z montowaniem było kombinowania, ale po 15 minutkach pełne zwycięztwo :peace:

Co do żarówek to może faktycznie to nie da się tak od razu, ale z różnym natęzeniem jak sie łądnie skomponuje to może być ciekawie. Ewentualne dodatkowe zarówki, żaden problem :)Wpadłem na pomysł aby te skrajnie położone okleić lustereczkiem pod kątem, który roproszy światełko w żądanym kierunku, ale nie będzie ono skierowane niestety bezposrednio w górę :{ Pożtjemy zobaczymy :) Póki co niedługo może wstawie fotkę tych obręczy, bo wygląda nawet całkiem całkiem :)

PS. Padł wskaźnik temp. chlodziwa ;) Wskazywał i przestał. Po temp. opwiertrza z nawiewu wnoszę, że chyba się przegrzewa :{ Co się mogło uskzodzić ?! Przestał działac przed zabawa tablica, żeby nie było ;)

Tytuł:
PostNapisane: 01.paź.2006 08:24:34 
Użytkownik

Witam!
Faktycznie diody zupełnie nei zdały egzaminu :{ Przynajmniej teraz mam niebieskie kontorlki migaczy :P Zegary w drodze :/ Oby to już definitywnie załatwiło temat deski rozdzielczej.

Mam pytanie. Jak się dobrać do żaróweczek pokreteł od nawiewów ?! Pozdrawiam !!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 25 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1