Gmblr napisał(a):
Wejscie? To chyba kilka miesiecy temu juz zrobilem.
Nie chce sie wdawac w glupią dyskusję - dla mnie sprawa jest jasna - pytam na forum o mechanika, Ty piszesz wpadnij na spota, pytam czy ktos chce zarobic na powiedzmy dwie nowe opony zimowe pozyczajac mi kola na 2 dni - Ty w ramach "klubowej współpracy" zapraszasz mnie na spota, ktory notabene odbedzie sie gdy mnie nie bedzie w kraju (kilka razy pisalem, ze mi sie nie uda wiec nie wiem skad to ironiczne pytanie o zmiane dnia). A ja powiem tylko, ze w trakcie 10 dniowego pobytu w kraju, gdzie bywam dwa razy do roku, jezdzenie na spoty nie jest dla mnie priorytetem. Jesli bywanie pod marketem jest jedyną gwarancją otrzymania porady lub pomocy na forum to chyba źle trafilem... widocznie moje oczekiwania byly zbyt wygórowane.
Z mojej strony EOT w sprawie spotow.
Nic nie zrozumiałeś ...
Na forum pomoc otrzymasz zawsze, w realu - trzeba się spotkać i już.
Poza tym reprezentujesz dziwny styl zachowania pt: "dajcie mi teraz i zaraz, bo jak nie to zabiorę zabawki".
Tak się składa że mam 15 -ki 5x112 stalowe i mógłbym Ci je wypożyczyć,wcale nie oczekując za to kasy, ale obcemu , którego w życiu nie widziałem raczej nie wypożyczę, to chyba jasne. W parafii pomagamy sobie nawzajem w różnoraki sposób, ale musieliśmy się poznać i obdarzyć zaufaniem. Jeśli Ci to nie odpowiada, pozostaje Ci inna droga ...
powodzenia
VTC