.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 21.kwi.2025 07:54:58

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12.sty.2005 10:12:36 
Użytkownik

Dobrze że chociaż wprost powiedziałeś. A tak na marginesie jak nie masz czasu to kup sobie Toyotę to taki samochó co jeździ i w życiu nie przeszkadza(mieliśmy w domu 3 to mogę coś powiedizeć), a Niunią się trzeba zajmować, a nie tylko traktować jako sposób na pokazanie wszystkim dookoła jaki to sukces życiowy odniosłeś i na oc Cię stac.

Tytuł:
PostNapisane: 12.sty.2005 11:18:00 
Moderator

come on Panowie,
coscie sie tak zjezyli?!?
przeciez naprawde nie ma przymusu, zeby najpierw wertowac CALE forum, aby zadac pytanie. nie badzmy tutaj inkwizycja.
a kolegi nie wolno tak zniechecac do audi.

pzdr.

Tytuł:
PostNapisane: 12.sty.2005 11:43:34 
Użytkownik

Sorki poniosło mnie trochę. Rozumiem, że ludzie są zajęci, ale jeśli im zależy na uzyskaniu jak największej ilości informacji powinni poświęcić trochę czasu na ich znalezienie i przejrzenie i np. zadanie konkretnych pytań. W kazdym razie życzę koledze Rafałowi powodzenia i dużo radości z posiadania Audi. Z mojego doświadczenia przesiadka z Opla(u mnie to była Vectra A 2.0) na Audi jest jak najbardziej słusznym pomysłem.

Tytuł:
PostNapisane: 12.sty.2005 12:57:01 
Użytkownik

quattro PETE napisał(a):
bartek-125 napisał(a):
ja poprostu nie mam czasu siedziec przed kompem całymi dniami,

Stawiając sprawę w ten sposób, dajesz wszystkim do zrozumienia, że Twój czas jest cenny, a nasz nie, i w związku z tym to my powinniśmy odwalić za Ciebie Twoją robotę.

Sory , nie mialem nic złego na mysli , forum jest po to chyba aby sobie pomagac np; jak ktos nie ma czasu a chce sie czegos dowiedziec- prawda.
ale i tak jeszcze raz dzieki za pomoc.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1