Witam - z Wrocławia byłem w "ikea" NA BIELANACH WROCŁAWSKICH
i nistetey skradli mi złodzieje swiatła przeciwmgielne z audi a6 z audi - jedynie co mogę powiedzieć to wykazali się duża "kultura " techniczną
.
zostawili na posieszenie
śrubki ..
stałem przy szybie w ikei i tak mimochodem żuciłem zerknąłem na miejsce gdzie staa moja niunia - i tak patrze a tam dwóch gostków w WOLKSWAGENIE PASACIE GRANATOWYM ( SEDAN) !! COŚ KOMBINUJA JAK WYSZEDŁEM TO TYLKO żuciłem okiem na ich rejestrację "FZA" DALEJ NIE SPAMIĘTAŁEM ..............
I PODCHODZE I PATRZE ATAM "dziury" PO MOICH REFLEKTORACH ni i się zaczęło na ochrone ale oni mogą prześledzić taśmy jak policja wyda "nakaz" .
dobra pojechałem i zgłosiłem kradzież .
myślę sobie pojadę do CAREFURA - bo to blisko postałem i nic . a myśle pojadę na miejsce gdzie mi buchnęli i zapamietem numer stanowiska .
a że po drodze jest "ahan" - osziłom ( jak kto woli) zajechałem jade .........jadę ...............i myślę o tym pasacie z "FZA" i ........
nagel wyskakuje trochę byłem zdezorientowany ale ........ lukam na nr rejestracyjny - wydawał mi się dziwny ........ "oni" - złodzieje jadą minęli mnie i skręcili za autobusem ..............
popatrzyłem na rejestracje i tak myśle a pojadę za nimi ( jakbym był tajniakiem chi , chi , chi,
) ale jak ominąłem autobus i patrze za pasatem to "oni" jużżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż " długa szpula i gaz do dechy ..........
więc już byłem na 101% że to ci złodzieje !!!!!
akcja była jak na filmach - czy czerwone czy zielone czy ludzie czy nie - zajawka ogień z rury ominęli rondo za auhanen - i wna klecinę szpula !
ja za nimi ......... w tym czasie dzwonię do "niebieskich"
i przez to ich zgubiłem - złodzieje się zorientowali - bo kto normalny wyprzedza na wąskiej drodze i zapierdala na czerwonych
.
więc LUDZIE !!!! pomocy szukam z Wrocawia: i nie tylko :
ten złodziejski samochód to :
granatowy ( jak nasz radiowóz policyjny)
wolkswagen passat ( jak policja ma - taki kwadratowy nie wiem co za typ)
na klapie było passat i czerwoneVR6 ( z tym passat) - to szczegól droby ale też coś
i nr rejestracyjny: wiem na 101% że litery to "LZA"
a wdalszym ciągu zapamiętałem że było na pewno: 6,9 , J ....- OCZYWIŚCIE "j" CHYBA Z REGÓLY jest na końcu ale w tym całym szoku że ich spotkałem ( chyba zaczne grać w totolotka
) zapamiętałem to co zapamiętałem ...... wiem że to "mało " ale z drugiej strony to dużo
.
o ile tablice nie były jumane to jest chyba szansa
a i ten znaczek z tym VR6 - TO TEŻ JAKIŚ PUNKT ZACZEPIENIA
czy wogóle takie silniki są?? 9 w passatach) ????
prosze o pomoc LZA ... 6,9,J.... ( W NUMERACJI)
GRANATOWY PASSAT .
I CO RADZICIE??? ma ktoś możliwości ????aby coś namieżyć z tego "bełkotu rejestracyjnego" - bo jsak byłem drugi raz w tej sprawie to gościu mówi jak sprawa ruszy ..pewnie za parę dni...
- fajnie myśle to ja już jakies "manewry" narażam siebie auto -pal lich ale ludzi postronnych - co ich teraz przepraszam jak wyskakiwałem na 3-go - ale adrenalina jest niezła zapierdalasz bez jakiś myśli a co bedzie jak w cos , kogoś orzydzwonie i pod prąd i na czerwonym i ze 130 na cyferblacie a naszych mundurowych brak
.
jestem wkurwiony!!!!! ale pewnie poczucie humoru mnie nie opuszcza
a co mi radziecie ??? czy jest szansa???
może żeby było tak interesownie to ustanowiłem nagrodę - parę stówek
aby posadzić gnojiiiii!!!!!!
!!!!!!
jak ktoś ma możliwości z numerami to myślę że też się dogadamy - bo wydaję mi się że jest to punkt zaczepienia !!!!!! .
prośba do moda aby przez jakiś czas utrzymał tego posta tutaj . dziękuje bardzo .
i prosze o pomoc . ( a znając te początkowe numery chyba cośmożna) ??
ale akcja -AKCJA DNIA !!!! .
proszę o pozostawienie tego posta chociaż 1 tydzien to bedzie ostrzezenie dla innych jak sięcoś Wam rzuci to dajcie zanc - nawte sms bedzie dobry
mój nr telefonu: 693 542 968 - zminą
pozdrawiam
"
Podwieszam na tydzień - Hugo