Od dłuższego czasu borykam się z problemem znalezienia godnej następczyni mojej poczciwej 17 letniej babci, którą sprzedałem całkiem niedawno (Audi 200 2.2T 10V Q w stanie niemalże idealnym, prawie kolekcjonerskim). Szukam Audi 100 w C4, może być to sedan lub avant. Musi mieć oczywiście quattro i w miare komfortowe wyposażenie. Musi mieć silnik benzynowy i są tylko dwie opcje: 2.8 V6 lub 2.2T 20V w S4.... no może jeszcze trzecia opcja 4.2 V8 ale tu już będzie przeogromny problem ze znalezieniem tego
Zamieszczam w tym temacie samochody, ktorymi się interesuję i liczę że pomożecie mi w ocenie tych autek
W przypadku każdego samochodu staram się zdobyć jak największą ilość zdjęć, z których jak wiadomo można wiele wywnioskować. Nie zawsze są to zdjęcia takie jak bym chciał ale to zawsze coś. Wole pooglądać spokojnie przed kompem niż tłuc się 300 czy 500 km oglądać samochód, który okarze się jakimś wygniotem czy pospawanym kawałkiem, który kiedyś reprezentował sobą samochód. Z góry dziekuję za wszystkie opinie i za pomoc w oględzinach autka jeżeli o takową mogę prosić
Na pierwszy ogień w tym temacie idzie
Audi 100 C4 2.8 Quattro z Elbląga
Włąsiciel jest marynarzem i wypływa w długi rejs, nie chce unieruchamiać samochodu na tak długi czas bo mu go szkoda. Twierdzi, że traktuje ją przyzwoicie i jest bardzo zadbana. Szkoda mu ją sprzedawać ale niestety sytuacja go do tego zmusza. Szukam czegoś takiego po całej Polsce tak samo jak i Góral i ciężko znaleźć coś godnego uwagi. Z rozmów telefonicznych wynika zawsze że smochód jest idealny i bezwypadkowy a w zeczywistości to ruina
Mam prośbę o oblookanie samochodu, pomóżcie koledze w potrzebie, nie chce jechać 300km na marne. Dzisiaj człowiek ma przesłac mi więcej zdjęć ale to nie to samo co obejżeć autko na żywo, pomacać, poszperać itd.
P.S. A może ktoś zna tą C4kę?