KORU napisał(a):
yooo25 napisał(a):
Auto jak auto, wiadomo że muśi zasuwać w końcu sportowa fura najporządniejszej firmy na świećie.
Kurde ale wrażenia macie jakbyście ameryke odkryli że coś co ma kupe km pod machą i ostro zasuwa. NIech teraz każdy zacznie wypisywać czym śmigał itd i jak fajnie (bo wiadomo że każdy ma przyjemonośc nieraz przejechać się czymś bardzo bardzo eleganckim, porządnym i szybkim) . I na dodatek niech jeszcze każdy zacznie wrzucac opisy itd.
Lepiej na HP otwotrzyć Topic: CZym jeździłem fotki i opis
p.s.
Wole się podniecać nad ładnią panią a nie nad kupa blachy
Rafal znowu piszesz nie na temat.
Na HP nie mozna zalozyc takiego tematu bo
Hyde Park to wszystko co z Audi motoryzacja klubem etc. nie ma nic wspolnego Dlatego tutaj zostala opisana fascynacja sportowymi modelami, ktorych na codzien nie sposob zobaczyc a co dopiero moc poprowadzic. To ze Pablo200 wspomnial o S8 ze pozre Porsche to zrobilem male porownanie. Kobiet nie ma co do tego mieszac bo tutaj w tym temacie mamy fascynacje i motoryzacyjna pasje a nie podniecanie sie nad blachą.
PS. Podniecac to sie mozna ladną nagą kobietą i to najlepiej na zywo Nie no super, fajnie że sam piszesz na temat. Porównujesz dane sciagniete ze stronek i pokazujesz nam jakbysmy nie mieli swiadomości ile pojedzie Porshe ile ma km itd.
Ok ja od jutra zaczne pisac że śmigałem Audi A8 Chryslerem 300 C (silnik Hemi) i będe sie podniecał jak zapierdziela itd. Znajomy jest w trakcie kupwoanie Audi Q7 napisze wykład podniecenia jazdy autem i czy przyspiesza czy NIe.
S2 power zrozumiał co pisałem bo podszeł do tematu luzacko i władował super fotki
Koru Ty zabradzo bierzesz sobie wszytsko do Siebie