godzio napisał(a):
co do silniczka to jest 1,9 td 80 koników.... Folii napewno nie zdejmę moze jedynie na przód dołożę. Po zimie zrobie te zderzaki na kolor nadwozia. Co do felg to mam pomysł żeby wstawic oponki 205x50x15 i fele srodek pomalowac na czarno a tant tylko zostawic i wypolerowac. I jeszcze spręzynki -40/-40 i myślę że narazie wystarczy. To jest moje drugie auto w rodzinie którym jezdze cały czas, wiec nie mam zamiaru ładowac 17-nastek, tym bardziej ze mieszkam poza miastem a drogi są takie jak wszedzie... A samochód jest w rodzinie od nowości czyli od 91 roku (ostatni wypust b3) mało pali i pewnie zostanie az do konca. Drugi moj samochód to bmw m3 (321 koników) z 96 roku, który jest zupełnym przeciwieństwem audi.
następny gośc który sie pyta o nasze zdanie a sam już wie co ma zrobić itd.
szyby wiocha, felgi bez rewelacji dośc że stary wzór to jeszcze w pełni seria, faktycznie jak je pomalujesz to zamiast ulepszyć to pogorszysz. Pomaluj zderzaki te co masz na czarno to juz będzie całkowiećie pełna wiocha a i nie zapomnij o końcówce wydechu przykręcanej na śrubke z marketu
Mazuer Ci dobrze napisał ale wiesz lepiej.
Nastepny tuningowiec który chce zrobić piekne auto bez wkładu kasy.
PO co piszesz o BMw
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
żeby sie pochwalic
![n :galy:](./images/smilies/041.gif)
fajnie że wiesz ile Bmw ma KM bo o mocy Audi sie skompromitowałeś
![Smile :)](./images/smilies/001.gif)