Ramon1 napisał(a):
Adam12 -tak podobał mi sie to znaczy nie przeszkadzał w niczym. Miałem wgląd od razu we wszyskie tematy techniczne i bez trudu wyławiałem (np po hasłach w nawiasach) to co mogło mnie interesować. Teraz muszę przejść przez 7 zakładek. Obecny układ jest może trochę lepszy w sytuacji gdy szukasz odpowiedzi na bardzo konkretny problem a i tak będą wątpliwości bo czy zapchany filtr paliwa to dział "silnik" czy "paliwa", Klima to "nadwozie"? (życie zapewne podsunie dużo lepsze przykłady)
Widzisz kolego.Rozwiązanie jakie zostało zastosowane mi osobiście przypomina obsługe Etki.Jest bardzo czytelne i moim skromnym zdaniem bardzo dobre.
Wiem że zmiany jaki zaszły na forum dla wielu pozostaną niezrozumiałe.
Jednak patrząc wstecz na "Techniczne" to mogłeś znaleść tam wszystko.Począwszy od niekończących się pytań o LPG lub Diesel znów nie pali kończąc na wielu istotnych sprawach dotyczących konkretnych pojedyńczych przypadków.
Ja osobiście nie znam się na elektryce i wiem że nie muszę wchodzić na ten dział.Wcześniej dla mnie takie topici były mętleniem w oczach.
Co do forum klubowego.
Bardzo miłe jest to co robiłeś robisz i robić będziesz.Ceni się takich klubowiczów.
Więc nie pisz że nic nie robiłeś bo robisz duzo.
A za serwer płacił kto chciał.Bardzo długo wisiał topic na ten temat.
Nie martw się.Może niedługo bedziesz miał okazję uczestniczyć w organizacji jakiegoś zlotu etc.I myslę że będzie Ci to wynagrodzone.