Złodziej upatrzył sobie duży dom, w którym nie świeciło się żadne światło. Po wybiciu szyby, wszedł do domu. Idzie przez salon świecąc sobie latarką, nagle słyszy głos: - Uważaj, bo Anioł patrzy na ciebie. Złodziej się tym nie przejął i idzie dalej. Za chwilę znowu słyszy głos: - Uważaj, bo Anioł patrzy na ciebie. Złodziej zaintrygowany tym głosem, poświecił w stronę, z której dochodził owy głos. Patrzy, a to papuga. - Cześć, umiesz mówić? - pyta złodziej. - Umiem - odpowiada papuga. - A jak masz na imię? - pyta znowu złodziej. - Kleopatra - odpowiada papuga. - Ha-ha-ha - śmieje się złodziej. - Co za idiota nazwał papugę Kleopatra?! - Ten sam, który rotweillera nazwał Anioł - odpowiada papuga.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Żona była niezadowolona z pożycia, więc poszła do seksuologa, żeby jej coś doradził. No to on opowiedział jej o seksie perwersyjnym. Żona wróciła do domu założyła najseksowniejszą bieliznę, miniówkę i czeka na męża. Kiedy ten wrócił z pracy ona już w przedpokoju staje przed nim i mówi: - Drzyj ze mnie szmaty! On popatrzał na nią jak na idiotkę i nic. Tylko zdejmuje płaszcz. - Drzyj ze mnie łachy, powiedziałam! No to mąż zdarł z niej wszystko. Kiedy żona stała już naga mówi do męża: - A teraz mnie wy@@erdol. Mąż otwiera drzwi i mówi: - Wy@@erdalaj!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pewna para w srednim wieku z północnej częsci USA zatęskniła w srodku mroznej zimy do ciepła i zdecydowała się pojechać na dół, na Florydę i mieszkać w tym hotelu, w którym spędziła noc poslubna 20 lat wczesniej. Maż miał dłuższy urlop i pojechał o dzień wczesniej. Po zameldowaniu się w recepcji odkrył, że w pokoju jest komputer i postanowił wysłać mail do żony. Niestety omylił się o jedna litere i Mail znalazł się w ten sposób w Houston u wdowy po pastorze, która własnie wróciła do domu z pogrzebu męża i chciała sprawdzić, czy w poczcie elektronicznej sa jakies kondolencje od rodziny i przyjaciół. Jej syn znalazł ja zemdlona przed komputerem i przeczytał na ekranie: To: Moja ukochana żona Subject: Jestem już na miejscu Wiem, że jestes zdziwiona otrzymaniem wiadomosci odemnie. Teraz maja tu komputery i wolno wysłać mail do najbliższych. Własnie zameldowałem się. Wszystko jest przygotowane na Twoje przybycie jutro. Cieszę się na spotkanie. Mam nadzieję, że Twoja podróż będzie równie bezproblemowa,jak moja. PS: Tu na dole jest naprawdę goraco!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Przychodzi blondynka do lekarza i mówi: -Panie doktorze, od jakiegoś czasu wydaje mi się, że mam dwa kręgosłupy. -To niemożliwe! Ale na wszelki wypadek dam pani skierowanie na prześwietlenie. Po tygodniu blondynka przynosi lekarzowi swoje zdjęcie. Lekarz ogląda je i mówi: -Proszę pani, tampony się wyjmuje, a nie upycha jeden za drugim.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meldunek o przeprowadzonej akcji w " Dolinie Miłości". Na rozkaz Marszałka mózgu, Generał członek przeprowadził ofensywę na Twierdzę Międzynogi, znajdującą się w rejonie uda przy wsi Podbrzusze. Generał członek w porozumieniu z majorem Ręką, wysłał na zwiad kaprala Paluszka, który stwierdził; Teren mokry, lekko górzysty, silnie zalesiony. Wobec takiej sytuacji terenowej Generał Członek wydał rozkaz ataku i nagłym ruchem przesuwał się pod Twierdzę. W międzyczasie Major zaatakował wieś Piersiowice, gdzie po zaciętej walce zdobyto dwa wzgórza o wyjątkowym znaczeniu strategicznym. Po chwilowym odpoczynku miał się rozpocząć atak na punkt mający największe znaczenie strategiczne, czyli - Twierdzę w Dolinie Miłości. Tutaj dowództwo zostało powierzone Generałowi Gołogłowemu, który był wspierany dziełkiem przeciw lotniczym dużego kalibru ogniomistrza Jajka. Już przed świtem Generał Gołogłowy opuścił pozycję wyjściową pod wsią pipkowice, skąd poparty przez ogniomistrza Jajka ruszył do ataku. Rozpoczęła się zacięta walka. Polała się krew. W ogniu walki zginęli : Broniący dzielnie swojego odcinka porucznik Błonka, pseudonim " Cnota" który przez pewien czas Bohatersko bronił przydzielonej pozycji i przeciwstawiał się Generałowi Gołogłowemu. Gen. Gołogłowy wykazał się niesamowitą umiejętnością manewrowania atakując krótkimi posuwami w przód zajmując najważniejsze punkty w Dolinie Miłości. Walczył tam również dzielny szeregowiec Śmietanko pseudonim "Sperma" ze swym oddziałem plemników którzy to dostali się do niewoli wrogiego Generała Macicy na okres 9-ciu miesięcy. Jak wykazał nasz wywiad. Ponieważ sytuacja stawała się kryzysowa z powodu braku amunicji, Gen. Gołogłowy wraz z Majorem Flakiem wycofali się do pozycji wyjściowej we wsi Pipkowice, celem wypoczęcia i zmobilizowania dalszych sił. R. Z Podpisał Marszałek Prezerwatywa pseudo " Kondon " szef sztabu Gen. Sztywny pseudo " Ku@as "
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W Stanach Zjednoczynych trzeba było zredukować zatrudnionych żołnierzy. Postanowiono odprawić starszyznę. Aby tego dokonać, proponowano, aby każdy żołnierz miał podać jakąś odległość np. od końca głowy do szyi. Tą odległość mnożono przez 1000 i iloczyn dawano w postaci pięniędzy (w $). Pierwszy kpt. Smith kazał zmierzyć od końca stopy do czubka głowy. Wyszło 180 cm i dostał 180000 $. Drugi młodszy szeregowy Lewy wyciągnął ręce do góry i kazał zmierzyć od końca stóp do końca dłoni. Trzeci mjr. Kiepski kazał zmierzyć odległość od czubka swego Wacka do końca swoich jaj. Koledzy mówili: "Co ty robisz, to będzie max 20 cm! Dostaniesz bardzo mało!" Ale Kiepski był nieugięty. Kazał mierzyć. Doktor jakiś tam zaczął pomiar. Ale patrzy nie ma jaj!. Więc się pyta: - Gdzie twoje jajca? - W Wietnamie. END
_________________ Audi 80 B3 1.8S benzyna 1990
|