A więc zmieniłem nazwę na
Olsztyński Klub Audi.
http://silentman.9o.pl/akp/
zaproponowałem też już podstawowe działy jakie będą tworzyć zawartość naszej strony. Działy te, to:
- spoty (tu będą informacje zawierające daty spotów, oraz ankiety odnośnie terminów przyszłych spotów)
- członkowie (tutaj będą informacje o ludziach należących do olsztyńskiego klubu audi, oraz o ich samochodach)
- filmy (tutaj będą filmiki z naszych spotów, i tu prośba do Schiedel'a, prosiłbym o filmik który nagrywałeś w czerwcu, nie wiem, spotkamy się gdzieś, czy udostępnisz go, ja go skompresuje, osadze na youtube albo na video google i potem osadze na naszej stronie)
- fotki (fotki ze spotów)
- chat (tego chyba nie muszę tłumaczyć
)
- forum (odpalimy własne forum które będzie ściśle związane z województwem Warminsko-Mazurskim i bedzie na nim mozna dyskutowac o naszych dobrych warsztatach itd itp)
- księga gości
- linki
Jeżeli ktoś ma propozycje na jeszcze jakieś działy, lub modyfikację nazw obecnych, proszę pisać
UWAGA !!!
Proszę wszystkich aby podesłali mi na maila silentman@olsztyn.mm.pl materiały do działu 'członkowie'. W mailu prosiłbym o zawarcie następujących informacji:
- model Audi i inne szczegółowe informacje o autku
- 1 fotka waszego autka (wybierzcie najlepszą
)
- nick
- imię
- jeśli ktoś zechce opublikować swoje oblicze to i 1 fotka Waszej osoby
rimol napisał(a):
mysle ze bedzie musial polubic piwko
ja piwko jak najbardziej lubie, tylko mam słabą głowę i do 'szczęścia' starcza mi niewielka ilość
a po za tym nie jestem na tyle bogaty by korzystać potem z taksówek