.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 24.sty.2025 11:02:26

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17.paź.2003 08:11:20 
Klubowicz

No tak dzieki Ci za pomoc...niezla miales jazde ;-)
Kiedy qpilem ta bryke miala minerala zalanego i przebiegu 130 tysiakow. Raczej oryginalny bo od ojczyma qmpla qpilem...wiec zaryzykowalem polsyntetyk bo wlasnie wtedy mialem takie objawy z tym stukaniem w zimie. A gosc byl szkodliwy bo lal orleny i takie tam syfy...wiec pewnie od tego sie zaworki pozapychaly...ale jak zmienilem na castro gtxl magnatex 10w40 polsyntetyk to jak reka odjal...tera znowu sie zaczelo wiec juz sam nie wiem. Strasznie mnie to denerwuje i jestem gotowy poniesc pewne koszty zeby sie tego pozbyc bo Niunia nie moze stukac ;-) Wiec jesli ktos ma jakies info to bardzo prosze ;-)

Tytuł:
PostNapisane: 17.paź.2003 10:37:58 
Moderator

Wiesz zuru ostatnio troszkę się pocieszyłem jak usłyszałem takie stuki przy każdym odpalaniu kolegi auta. Nowa Alfa 147. Jak dizelek. W servisie nie kazali mu się przejmować i powiedzieli że Alfę trzeba kochać... Hihi :lol:

Ale masz rację trzeba to zrobić za wszelką cenę :roll: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 17.paź.2003 10:49:24 
Klubowicz

No ta...ja Niunie kocham ;-) Dlatego chce dla niej jak najlepiej ;-) Pojade w sobote do swojego fachowca on jest lebski gosc cos wymyslimy i dam Wam znac ;-)

W.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1