No problem kolego. Cieszę się że mogłem pomóc
.
A do kolegi
memo:
Po pierwsze to system bose to system bose a nie radio.
Po drugie to sam mam A4 i nie mam suba a wzmacniacz jest umieszczony na jednym z głośników- niemożliwe... a jednak.
Po trzecie podłączałem u siebie różne radia i na te trzy różne sposoby. Po czwarte żeby było śmiesznie to w identyczny sposób podłączałem także w czterech innych A4 i w dwóch A6 C4, oraz A8 z 1998 roku.
Po piąte jakbyś dobrze czytał to wywnioskowałbyś że kolega który rozpoczął ten post raczej niema systemu bose oraz jak wcześniej napisałem bez problemu można podłączyć nawet zwykłe radio z 4 wyjściami - sam napisałeś to w poprzednim poście
Cytuj:
Jeżeli przy fabrycznym radiu grają 4 głośniki, a przy innym tylko przednie, to moim zdaniem musisz podciągnąć na tył nowe kable bezpośrednio z radia i powinno być OK.
no ale każdemu można zapomnieć....
A poza tym użyj szukaczki to sam stwierdzisz czy wzmacniacz może znajdować się na głośnikach ( w A4 przeważnie na jednym a w A6 C4 zazwyczaj na dwóch - zajrzyj przy okazji do bagażnika A4 B5 np z 1996 roku a zobaczysz takie aluminiowe pudełko oczywiście nie w każdym ale w większości)
Poza tym jeżeli np u Ciebie trafił się system ze wzmacniaczem zintegrowanym z subem - gratuluję, ale to nie znaczy że tak jest w każdej A4 i innych modelach. Zazwyczaj systemy takie montowano w nowszych rocznikach. Zaraz pewnie rozpiszesz się o radiach z szyną CAN.... no pewnie, bez przeróbki lub specjalnego adaptera nie ruszy w starszych.... ale kolega pisze na początku o radiach
Cytuj:
audi delta i chcem je zmienic na audi concert
i nie wiem jak Ty ale ja nie widzę przeszkód zwłaszcza że pół roku jeździłem z takim.
Jeszcze raz zachęcam do opcji
szukaj. O tych przeróbkach było już tyle razy.... Życzę miłej lektury i pozdrawiam