Milo napisał(a):
Jadąc tydzień temu przez DE nocą mijały mnie same lampy nowej Audi A6...
Same lampy to te A6 musialo byc niewidoczne albo poprostu koloru czarnego.

No obecny model Audi A6 jest bardzo chwalony za wszystko i bardzo dobrze sie sprzedaje w Niemczech i nie tylko. Dostal tez kilka nagrod. Wracajac jednak do tematu to
w artykule gosciu napisał(a):
Detale zdradzają jednak wiek konstrukcji - np. klamki wydają się być jakby żywcem wyjęte z modeli b3/b4
On nie wie ze A4 to calkowicie nowy model ktory zastepuje Audi 80. Mimo ze powstal w 1994 roku to klamki nie maja nic tu do wieku konstrukcji. Poprostu wygladaja na takie jak w Audi 80. Nawet luksusowy model A8 D2 mial taki sam wzor klamek jak B3/B4. To jest zbedne czepianie sie szczegolow, a te klamki bardzo dobrze funkcjonuja. Artykul jest denny i nie chodzi mi o to ze Audi jest najlepsze na swiecie, bo o gustach i wygladzie sie nie dyskutuje. Kazde auto ma swoj wyglad i charakter, taki jaki ma tez jego wlasciciel. Przedstawiony w artykule raport usterkowosci to tez jakis podejrzany jest. Brak odnosnika do raportu DEKRY lub innych organizacji ktore sie tym zajmuja. Ten kto to pisal to jakis żółtodziób ktory zaczyna przygode z motoryzacja i pisze dla Interii. Nie pierwszy juz raz mozna przeczytac takie bledy czy to w gazetach czy w internecie. Modele Audi tez sie psuja a sa to usterki znane z wiekszosci modeli, jak chocby zawieszenie, ktore chyba tylko na polskich drogach jest slabym punktem nie tylko w A4. Martwi mnie tylko ze potem jakis Ziutek to przeczyta i bedzie gadal ze np. on jezdzi ............ ( nie pisze marki zeby nie robic reklamy )

autem, ktore wogole sie nie psuje i ze tylko leje benzyne i jezdzi.