Witam!
Nie mam fotki itd. ponieważ nie widzialem jeszcze samochodu wybieram sie po niego w sobote... .Mój przyszly "teść" który dotychczas jeździł Deawoo espero 1.5 dohc + gaz (jak espero elektryka itp.,1998 r) zapragnoł zmienić na wymarzone audi które już od dawna za nim chodziło.... Znalazł cos o co mam obawy ,a nie zazdrość... konkretnie... .
Audi a4 ,1.8 benz., 130 000 przebieg ,1995 ,brak jednek felgi aulu , brak kilku plastikow na zewnatrz i wewnatrz ,brak oslony na pasku rozrzadu.... .Tyle z opowiadań , noi podobno był gdzies malowany... .. Jeszcze tego nie widzialem ,chociasz moja opinia bedzie chyba podobna do tych co uslysze. Fajnie wyposarzona drewno ,climatronic itp. (bajer kusi ,ale wiec co to znaczy tak kupilem swoje b3 i wsadzilem 8 tys by wygladalo jak wyglada (technicznie
) ).
Jest za 14 000 zł ,w rozliczeniu bieże espero o wartości 6000 zl.
Padła juz zaliczka (nie zadatek z tego co wiem ,a to roznica ... ).
W kazdym razie co o tym sadzicie.... bo ja mam zle przeczucia ,ze to anglik po niezlym dzwonie ,chociasz podobno z niemiec ...no to niemiec po dzwonie.Strasznie chetny jest ten komis..... .
Teraz pytanie techniczne... jak sprawdzic bledy climatronica ,jak sie to wlancza i na co zwrocic uwage jakie kody..... i wogole.. bo jade sprawic klime czy dziala takie mam zadanie
,nie chce go bardzo rozczarowac ,ale wolal bym juz miec swiadomosc ,ze silnik żyje..choc wiem ,ze ma z 250 tys ,ale mi nie wierzy.
Prosze o opinie i porady ,tekst przedstawie odpowiedniej osobie
Dzieki !