.: AUDI KLUB POLSKA :.

Forum Audi Klub Polska
Teraz jest 23.lis.2024 07:55:45

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: [A6 C4]Opis zegarow
PostNapisane: 12.gru.2006 23:47:17 
Użytkownik

Mam takie pytanko .Czy ktos moze mi opisac co powinno byc na zegarach A6 z 96 roku oczywiscie oporcz zegarów:).To jest moje pierwsze Audi A6/c4 więc jestem zielony w tym temacie.Symbol zegarów to 4AO 190 chyba ,Sa tam dwa wyswietlacze wiekszy ten od kontrolek rezerwy itp. to juz wiem.A ten drugi to jest chyba od komputera ale nie wiem jak go aktywowac .Czy on przy odpalaniu powinien sam cos wyswietlac??.I ostatnie pytanko do was koledzy czy wyswoetlacz na samym dole to jest od temp.zewn i czy byl on we wszystkich A6.Zaznaczam ze u mnie sa te zegary juz z tymi dodatkowymi trzema zegarkami w chromowanej obwodce.Prosze o odpowiedzi na moje pytania bo one mnie najbardziej nurtuja i nei wiem czy cos jest zle z tymi zegarami ze sie ten wyswietlacz nie paki pomiedzy obrotomierzem a predkosciomierzem czy cos.I jesli jest to od komputera to mozecie napisac jak go przegladac i wogole funkcje tych czesci w zegarach.Z góry dzięki[/url]

Edited by jmm: Nazywaj tematy zgodnie ze schematem, bo będą usuwane!!

Tytuł:
PostNapisane: 14.gru.2006 18:57:16 
Użytkownik

Powiem ci tylko tyle co wiem, środkowy wyświetlacz nie jest aktywny we wszystkich wersjach, jeśli we włączniku wycieraczek masz dodatkowe przyciski to powinien działać wyświetlacz. Jeśli przełącznik wycieraczek nie ma na samym końcu i pod spodem przycisku to masz wersję bez "kompa" Jeśli chodzi o wyświetlacz z temperaturą zewnętrzną to też chyba nie wszystkie wersje miały. pozdrawiam i zapraszam do działu NEWBIE

Tytuł:
PostNapisane: 15.gru.2006 10:06:28 
Klubowicz

Wersji liczników w tej wersji samochodu jest bardzo dużo - najlepiej wstaw fotkę deski to Ci pomożemy...

Strefa czasowa: UTC + 1