piotr napisał(a):
Wiesz, jak mają nam tylko wgrać chipa, bez żadnego sprawdzenia na hamowni, sprawdzenia stanu silnika itp. to do bani. Jak tak ma być to niech jedna osoba kupi u nich chipka, a potem się go skopiuje i po sprawie. Jeżeli ja się mam pisac na chipowanie to chciałbym znaleźć kogoś kto po kolei sprawdzi stan silnika, wtryski, regulacje itp. powie co ew. jest do wymiany (cały czas chodza mi po głowie większe wtryski, i taki był plan, ale Bilu mnie zdradził
), a dopiero potem zacznie go chipować. U mnie inna wersja nie wchodzi w grę raczej bo auto zostanie u mnie raczej na bardzo długo.... perspektyw na inne totalny brak.
tzn tak wg mnie tego co piszesz to sie nie da hurtem zrobic bo kazdy by cos tam innego chcial. diagnoze i sprawdzenie ogolne motoru czy sie nadaje i inne zabiegi jak ktos bedzie chcial dodatkowo to of kors tez tam bedziesz mial.
Hamowni niestety chlopaki nie wyczaruja dla quattro wiec to odpada mozna pewnie co najwyzej ztargowac cene i schamowac sie gdzies indziej. Jednak uwazam ze diagtronik to fest fachowcy i dobry stosnek cena/jakosc i mozliwosci dogadania dobre. No i miejscenie jest najgorsze, sporo nas z okolic wawy.
A jesli chcesz doglebnie mechanicznie zbadac maszyne to nie daleko diagtronika jest konkretny fachowiec specjalizujacy sie ogolnie w pompach, do niego dalem swojego na diagnoze ogolna zeby all sprawdzil (pompa, wtryski, kompresja itd). Polecany z reszta na forum
http://forum.audiklub.org/viewtopic.php?t=17176
Moze nie najtanszy chcociaz nie ma porownania w tym zamym zakresie prac u innego.
Jak nie diagtronik to moze cos innego? Tylko tak zeby tez sie jakos dogadac zeby jakos tanio i dobrze wyszlo.
Tak ten diagtronik mi jakos podszedl bo jak gadalem to bez zadnego ale gosc mowil ze w wiecej aut by taniej bylo
Wiec tak sobie mysle jak by tak za ponizej tysiaka (w sumienie ma pojecia jk by to koncowo z ta cena wyszlo trzeba konkretnie sie dowiedziec ile aut i wtedy dyskutowac) to chyba fajna opcja by byla, miec te min 30ps wiecej.