Witam
Mam nadzieje że nie będzie odpowiedzi typu użyj szukajki albo "nie da sie", "nie warto lepiej kupić Ske" itp.
Mianowicie chodzi mi o swapik w mojej b4 q z AAH chciałbym kiedyś(napewno w nowym roku
) wszczepić tam coś mocniejszego np. 3.6 albo 4.2 bo fajne 2.2T ciężko raczej znaleźć za rozsądne pieniądze chyba by było i z tego co mi sie wydaje to osprzęt skompletować trudniej a takich np. 4.2 jest duzo. Chciałbym żeby ktoś mi coś doradził albo napisał czy kiedyś miał doczynienia ze swapowaniem czegoś do b4 q jak to sie ma do skrzyni i co z osprzętu potrzebne będzie, tak też sobie pomyślałem że skoro jest V orginalnie to żeby też poszukać jakieś V bo wejść napewno wejdzie do tej budy bo kiedyś widziałem takie B4 z V8 ale to dawno było i wtedy jeszcze nawet nie miałem B4 q. z drugiej strony pomyślałem sobie że taki V8 to czy przypadkiem nie za ciężki będzie do b4 i będzie auto na maxa pod sterowne tak że nawet tył nie będzie miał za dużo do gadania
Możecie coś doradzić ja dodam jeszcze że nie spieszy mi sie z takim swapem i jeśli to będzie nie głupim pomysłem to będe powoli sobie kompletował co trzeba
Proszę doradźcie cos tylko tak bardziej optymistycznie:)