wowo napisał(a):
Carlnova
zdaje sie, że miałeś u siebie już jakiś program?? Jak się jeździło? Rozumiem że nie masz nigdzie potwierdzenia jaką mocą dysponowałeś??
Widzę, że Ty też jesteś bardzo zajęty
Jeździło się rewelacyjnie...
Nie mam nigdzie potwierdzenia ile to mogło mieć kucy i pewnie do końca pozostanie to dla mnie tajemnicą.
Dlatego tak bardzo interesują mnie Twoje logi wowo, bo chciałbym na zasadzie porównań chociaż w przybliżeniu to określić.
Boję się błędów tipa, bo inaczej z chęcią wróciłbym do virusa.
Znasz dokładnie moją historię - z perspektywy czasu wydaje mi się, że mój tryb awaryjny w tipie był spowodowany raczej tylko kątem wtrysku, a nie modyfikacją programu...
To by potwierdzało w całej rozciągłości słowa Rogala o współpracach zavirusowanych motorków z ASB typu tiptronic i multitronic nawet bez ingerencji w program sterownika skrzyni.
Mam te stare kości od Aligatora i korci mnie, żeby je włożyć do podstawek na próbę i pojeździć - obserwując tipa.
Docelowo jednak chciałbym mieć program dostosowany dokładnie do mojego AFB, a nie włoską, beznadziejnej jakości robotę.
Troche mi smutno, że nie będę mógł pochwalić się pięknym wykresikiem, ale nie to jest najważniejsze
Ważniejsza jest przyjemność z jazdy...
Dlatego ja również proszę Cię o dzielenie się z nami wszystkimi wrażeniami z jazdy na wirusie (koniecznie plusy i minusy)
Powyższe dotyczy również kolegi SebMis
Pozdrawiam