oliwer78 napisał(a):
meszrum napisał(a):
moi drodzy,
z całym szacunkiem do wszystkich Was przyznaję, że część z Was nie ma pojęcia o czym pisze. ......
[+]
do założyciela wątku - wybór S6/A6 należy do Ciebie, lecz musisz wiedzieć, że S6 niezbyt nadaje się na nasze drogi. to raczej zwierzę autostradowe, o twardym i delikatnym zawieszeniu. nie wiem, czy te kremowe skóry nie wyjdą Ci nosem po pierwszej zimie.
S6 C5 w żadnym przypadku nie koreluje z kosztami utrzymania S6 C4. inny świat [finansowo].
z calym szacunkiem drogi meszrumie wykazales sie przeogromnie wielkim pojeciem dot. jasnej skory i zimy...... ciekawe czy kiedykolwiek miales takie auto.....
to Żeś mnie zrozumiał...
koszt wymiany części zawieszenia w S6 jest duży. w pl zimą powstają kratery na jezdni, stąd naprawa wielu samochodów jest konieczna [czyt. duży wydatek, szczególnie w C5].
z racji, iż autor zwraca dużą uwagę na obicie tapicerskie, to była to przenośnia - koszty utrzymania [i ograniczona
użytkowność S6 na pl drogach] mogą zabić przyjemność z posiadania skór i inn. wodotrysków.
nie miałem na myśli wpływu mrozu/wilgoci na ten szlachetny materiał.
[+]
posiadałem nie tak dawno pojazd w skórach
[nawet jasnych] wyposażony we wszelkie zdobycze kapitalizmu wraz z
[niestety] sportowym zawieszeniem. skóra, navi, WA i wiele innych cudów wyszło mi nosem, gdy musiałem jeździć 40km/h by nie urwać kół. poza tym, zaczęło trzeszczeć w środku
[podkładałem szalik pod tylną kanapę ].
właśnie to miałem na myśli.