Norbi napisał(a):
Jesteście kotami rormalnie!!! Z kąd ta wiedza, o ile Carlnova to mechanior jak mi sie zdaje, ale Meszrum bracie u Ciebie to nałóg jakiś te Viiii siks tedei
Czytam i podziwiam bo nadal widze "mojego" AKN-a przed oczami, a może byście tak mi rzekli dlaczego gaśnie mi czasami jedna turbawka w moim AGB, czy to tylko może być możliwość źle zrobionego spoftu( jezeli tak to dlaczego zaczęło się to dziać po jakimś czasie,a nie od początku uzytkowania?) Jeżeli Mod wypieprzy mojego posta to nie bede miał pretensji. Ot tak sje ja przyklejił
Hej Norbi
Ze mnie jest taki mechanior, jak z koziej d**y trąba
Co prawda podczas szkoły zawodowej praktykę miałem w bardzo renomowanym serwisie w Koszalinie, ale przez pierwsze 1,5 roku wylewałem tylko wodę z kanału i specjalizowałem się w sworzniach, końcówkach drążków i metalowo gumowych tulejach. A jak już wyszedłem z tego kanału (czyt. opuściłem moje królestwo), było trochę za późno, żeby się czegoś nauczyć.
Co prawda mam papier z dumnym tytułem elektromechanika pojazdów samochodowych, ale zupełnie nie pracuję w swoim pierwszym zawodzie tylko w trzecim - gazownictwie.
To tyle tytułem małego CV
Smucą mnie bardzo Twoje problemy z BT, Norbi, tym bardziej, że kupiłeś ją prawie obok mnie i czuję sie po części trochę za to odpowiedzialny
Zastanawiam się w czym leży problem z Twoim złączem OBD, jednakże są przecież magicy, którzy potrafią z-VAG-ować auto wpinając się w jakiś sposób bezpośrednio pod złącza ECU.
Tak czy inaczej, ja również uważam, że rozwiązanie Twoich problemów to wizyta w Diagtroniku albo Mastersie...
I na koniec - trzeba było nie tłuc jedynej kryształowej kuli na AKP w pijackim zwidzie - teraz byś wszystko wiedział
Pozdrawiam serdecznie i życzę błyskawicznego rozwiązania problemu...