Maridk napisał(a):
oliwer78 napisał(a):
Luuudzieee, chyba nie odkryje ameryki
mowiac ze rejestracje mozna zamawiac jjakie sie chce chocby tutaj
http://www.licenseplates.tv/prod/poland ... _5054.htmlJak dobrze poszperac i zagadac to bedzie i kwadratowa PL pod US standart.
A swoja droga mam caly komplet US z srodkowa blenda do swojego Competition od roku i w maju w koncu go zaloze to zapodam jakies foty. Wtedy zaczne myslec o rejestracji.
Acha - pbrysowki za migaczami mialy tylko b3 - ten w podpisie tak ma i to jest tak jak Robi mial. W nocy wyglad swietny. W B4 swiecil juz migacz w dwoch natezeniach.
Oliwer czy mógłbyś sprawdzić numerek tej blendy US? I napisać tutaj na forum? Ewentualnie zrobić kilka foteczek i wkleić mi na maila?
Z góry ogromne dzięki.
Przepraszam, ze sie nie odzywalem, nie widzialem, ze pytasz. Nie wiem dokladnie o co Ci chodzi tzn sa 3 elementy, dwie lampy i ta podkladka pod rejestracje. Jedna lampe i podkladke mam w Polsce, druga lapme tu w Stanach. Wieczorem ja wygrzebie i podam ten numer. Jak bede w PL to to zamontje u siebie i wrzuce tu zdjecie. ZAstanawiam sie nad pomalowaniem Competition do samego dolu, cos jak u Ciebie i na tych zdjeciach z ta czerwona. Wygada fajnie, w srensnym zwlaszcza.
KORU napisał(a):
Oliwer78 obrysowki za migaczami B4 tez mialo. Ten migacz o dwoch natezeniach to wiadomo ze swieci na czerwono a czy mruga na czerwono czy pomaranczowo ? Bo mnie ciekawi wnetrze tego kierunku tylnego jak i sposob podlaczenia. Prosze o fotki tych mistrzowskich lampek
Koru, Ty to jednak jestes mistrz zamieszania..... nie wiem co ten pan sobie wyrezal, wiem natomiast czym jezdze/jezdzilem i swiece/swiecilem. Wiem jeszzce, ze ten pan chcac miec obrysowke mial 2 wyjscia:
1) dorezac sobie w swoetle maja postojowke, co bylo stoasunkowo latwe, albo
2) babrac sie w elektryce i spowodowac, zeby migacz swiecil w 2 natezeniach, co bylo by trudne do wykonania (poza tym przednie migacze tez by tak mialy), ale nie do przeskoczenia pod katem TUV
POZA TYM ON NIE MA AMERYKANSKICH LAMP.
Mam amerykanskie wersje AUDI bo mieszkam w US wiec nie mow mi prosze jak o dziala, bo jak sam mowiels, w zyciu tego nie widziales.
Wlasciwie prosiles mnie o filmiki z tymi swiatlami i dzisiaj jak nie zapomne to je dostaniesz